Sarianne

Förvaring för lego och sagopåse

Julia är inne på lego just nu, det byggs, raseras och byggs upp igen. Lego Friends är favoriterna och följa manualerna. Jag har aldrig varit något riktig legofantast men jag har också blivit inspirerad. Bygga efter mönster och låta någon annan göra likadant tycker jag själv är kul :)

Men det här med legobitar som man trampar på mitt i natten, AJ, hittade stans smartaste legoförvaring hos Salito vi använder inga lådor till legot längre utan allt lego förvaras i matten som enkelt knyts ihop till en säck när man har lekt färdigt. Jag funderar på att ordna med en till för att förvara Barbies i som på bilden, smart!

förvaring lego

Jag passade även på att beställa hem en sagopåse, Haren och sköldpaddan. Den är min favorit faktiskt, jag har använt den både hemma och på jobbet. Enkel, mysig saga med intressanta frågeställningar att fundera och prata kring efteråt. Dessa figurer är som fingerdockor och barnen fascineras väldigt över sagan även om rekvisitan är förhållandevis enkel men desto mer överlämnas till rösten och dess variationer vilket jag tycker skapar magi bäst vid sagoberättande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.