Sarianne

Brutna fingrar

IMG_7780.JPG

 

Åter till historien om gårdagen!

Spenderade flera, flera timmar på akuten igår med blodbad, smärta och tristess. Allt i en och samma kombination.

En kort sammanfattning så missade jag att ta bort fingrarna ifrån ytterdörren när vinden bestämde sig för att bokstavligen smälla igen dörren med världens kraft, typ årets senaste månadernas blåsigaste dag.

Smärtan som uppkom var bland det värsta jag varit med om en blandning av hoppande och operasång avlöstes av gråt och illamående. Hade så ont så magen ville vändas ut och in. Efter 20 minuters stampande lugnade det värsta ner sig och jag kunde börja känna efter hur illa det var.

Illa! Översta fingerleden kunde inte böjas alls och ett stort jack längs med fingret, svullen i fyrdubbel storlek efter att ha pratat med 1177 så ville de att jag skulle åka in och kika. Röntgen som konstaterade brutna fingrar. Fick en stelkrampsspruta, lite korsstygn på fingret och pencillin att äta för att undvika infektion.

Det gör så jäkla ont, knaprar piller och försöker lära mig att använda vänsterhanden. Det här med att skriva inlägg på bloggen tar plötsligt väldigt lång tid så jag kommer troligen leverera lite kortare texter de kommande texterna eller hitta någon som kan skriva det jag säger.

Kanske någon som rent av vill gästblogga? Inget tillfälle passar bättre än nu känner jag. Maila eller skriv en kommentar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emily

    Fy, kan inte ens föreställa mig smärtan, men gör ont att läsa om det du råkat ut för! Krya på dig och hoppas att smärtan snart klingar av!