Sarianne

Sömntränaren SAM

Nu har vi prövat SAM i ett par veckor förhoppningarna var att minska nattbesöken och hur gick det?

Jag berättade om väckarklockan SAM förra månaden när vi först hade fått hem honom och hur populär han blev på en gång. Ett får skulle han få damen här hemma att stanna kvar i sin egen säng på nätterna?

Först kan jag berätta att SAM är väldigt populär här hemma och man vill inte missa när han vaknar på morgonen (den tiden vi har ställt alarmet) när han ger ifrån sig sitt bäää bäää bääää. Första nätterna vaknade hon inte alls av att han började bräka (vi sover alla rätt tungt) och det tog ett tag för oss att först vad det var som lät på övervåningen.

Jag gillar också SAM, den är enkel att förstå då han visar tydligt med ögonen om han sover eller är vaken genom att ha stängda eller öppna ögon. Det finns även tydliga bilder på displayen i form av stjärnor eller en sol som visar om det är natt eller dag och för att göra det ännu mer tydligt lyser den i ljusblått när det är morgon, grönt visar att det är 30 minuter kvar innan det är dags att gå upp och blå display så är det dags att sova.

Vår tjej är sex år vilket är en helt perfekt ålder för att själv kunna förstå hur SAM fungerar, hon lärde sig snabbt vad de olika färgerna betyder och har faktiskt sagt ett par gånger under de här veckorna att hon såg att displayen var blå så hon visste att hon kunde somna om. Det mina vänner innebär att jag har kunnat sova med benen utsträckta och utan att vakna ett par gånger med en näve i huvudet eller en liten fot i magen.

väckarklocka för barn

 Sam finns på Facebook

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.