Sarianne

Det handlar om höstens lyxigaste bloggevent!

Igår befann jag mig på Spaparadiset tillsammans med ett 50-tal andra bloggtjejer, ett helt underbart ställe som jag gärna besöker fler tillfällen. Det bästa är att det passar precis lika bra att ta med ett gäng med tjejkompisar som att åka dit med partnern som man gillar allra mest!

LOVE IT! Kommer garanterat att åka dit flera gånger.

Mitt tåg var försenat på grund av elfel så jag var där en timme efter att det hade börjat, Elin var snäll och väntade på mig vid centralen. Vi blev otroligt glatt välkomnade av Liniz och Diana som höll i eventet,fantastiska värdar.

Vi bjöds på god tapas från Ridderheis, (deras gula soltorkade tomater var helt fantastiska, jag brukar inte tycka om soltorkade tomater). Bubbel blev det också ifrån Freixene, väldigt gott. Sällskapet var fantastiskt. Jag hade som jag nämnt innan vunnit en massage, min massör hette Elin och det var helt fantastiskt.

Massage är något jag försöker att unna mig då och då, för mig är det den ultimata energiboosten!

Under kvällen minglade vi runt med mestadels kända ansikten, så kul!

Eftersom sista tåget gick hem 21.51 till småstaden så följde jag inte med övriga vidare ut på kvällen. Fantastisk dag och ett ovanligt event som sticker ut, det är många event nu så jag uppskattar verkligen något som sticker ut och är utöver det vanliga. Värdarna var fantastiska, sällskapet och gänget där likaså.

Inte mindre än tre goodiebags delades ut, riktigt bra produkter, inget hade lämnats åt slumpen utan väl utvalda prylar som var riktigt bra…mer om dem i ett inlägg imorgon.

höstens lyxiga bloggevent

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.