Sarianne

Tävla om fina produkter till ditt hem!

Nu kommer en härlig tävling i samarbete med Paradiset1 Heminredning & DesignEn av er har chansen att vinna en valfri produkt och jag kan lova er att det finns mycket fint. Till mina favoriter hör de fina rosa lattekopparna, den hjärtformade pajformen i rosa sen fastnade jag extra för förvaringen för snoddar och spännen, de ligger alltid i en stor röra hemma hos oss. Tävlingen avslutas den 29/5 kl 21.00 vinnaren meddelas kort därefter!

För att delta i tävlingen behöver du följa dessa enkla steg:

  1. Kika in på paradiset1 och lämna en kommentar nedan med länk till den produkt du helst skulle vilja vinna och motivera vilken plats i ditt/någon annans hem den skulle få.
  2. Gilla Paradiset1 på facebook, det gör du här
  3. Dela gärna tävlingen på facebook, blogg, instagram eller twitter. Bilen kan användas fritt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin Johansson

    Hej!
    Jag vill vara med och tävla!
    Jag tycker att det är så roligt att ha gäster och bjuda på god mat, ännu roligare bär man får duka och göra lite fint också. Något som jag verkligen saknar är en fin ugnsform. Vi har bara IKEAS vita och de har passerat bäst före datum för länge sedan.
    Den turkosa skulle passa bra in hos oss:
    http://www.paradiset1.se/kok/stor-form-med-volangkant-turkos.html

    Jag gillar nu på FB.

    Ha en trevlig helg.
    Kram kristin

  2. ylwa

    Å, kan bara inte missa en sådan chans. Skulle bli jätteglad om jag skulle vinna 3-packen med antika burkar med socker, te och kaffe (http://www.paradiset1.se/kok/burk-sugarthecoffee-antik.html) alt. det underbart fina whitewash kakfatet (http://www.paradiset1.se/kok/kakfat-m-2-van-whitewash-d-15-cm-x-h-22-cm.html) alla dessa produkter skulle passa så underbart fint i vårt nya kök som vi nu ska sätta in denna vecka. Skulle vara underbart att få ställa dessa fina burkar eller kakfat på den nya bänken.
    Gillar och delar på fb och blogg.