Sarianne

Tävlingsdags!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

Passar på att dra igång en till tävling för att muntra upp er alla i höstrusket, inte min favorit månad, kan till och med sträcka mig så långt och säga att det är min värsta årstid. Vad sägs om att vinna lite härliga produkter ifrån Weleda?

Vinsten består av ett travelkit ifrån Weleda, rek ca pris 199kr/st. Innehåll:

Pomegranate Regenerating Hand Cream, 10ml
One Step Cleanser & Toner, 10ml
Citrus Creamy Body Wash, 20ml
Sea Buckthorn Oil, 10ml
Wild Rose Smoothing Day Cream, 7ml
Wild Rose Smoothing Night Cream, 5ml
Skin Food, 10ml

Det är extra roligt att tre av er kommer att få ett travelset hemskickat!

För att delta i tävlingen:

  1. Lämna en kommentar med ditt bästa tips på hur man gör den mörka hösten lite trevligare
  2. För extra pluspoäng blogga eller dela tävlingen på facebook.
Tävlingen avslutas 19/10 kl 21.00, vinnaren meddelas i bloggen senast dagen efter.

Passar på att tipsa om den andra tävlingen som pågår just nu där du kan vinna en valfri namntavla till barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie - Äntligen gravid

    är lite envis och provar om jag kan kommentera nu :).

    mitt tips är att bjuda kära vänner och familj på mysiga middagar med färgglatt porslin och roliga servetter! det gör det hela roligare och man blir varm inombords när man omges med människor man bryr sig om och mår bra med :).

    hoppas på lite höstlyx :)

    kram nathalié
    [email protected]

  2. Sofie Altuntas Lindholm

    * Älskar hösten med alla dess färger. Jag brukar samla en massa färgglada lönnlöv för att sedan pressa dem sà jag kan ha dem till ljusdekorationer. Brukar även plocka en massa fina ekollonhattar, grankvistar och kottar som jag ocksà har till ljusdekorationer. Att mysa inne med en massa ljus och god mat är terapi för själen

    * Tipsar pa FBloggen (Sofie Altuntas Lindholm)
    http://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/368905513199125

  3. Emma S

    Är gärna med.
    mitt tips är väldigt enkelt men de är de jag tycker gör höstrusket allra mysigast, tända ljus, grönt te, en tjock filt och någon man håller kär uppkrupen bredvid en i soffan. Lyssna sedan gärna på en ljudbok eller en podkast eller något annat man gillar. I och med att de inte är nått speciellt lyx över de är de något man gärna kan göra så ofta man har tid :-)

  4. Eva

    Jag vill gärna vara med och tävla. Här är det mycket levande ljus på kvällarna som gäller, och gärna nåt doftljus oxå :)

  5. Josefin Nilsson

    Det bästa sättet att bota den gråa höstkänslan är att lägga på ett stort leende på läpparna. För även om solens strålar kanske inte når hela vägen fram i denna årstid så kommer åtminstone du att gå runt och skina! :)

  6. Linda

    Jag vill gärna vara med!
    Hösten är ganska mysig också, tända massa ljus, krypa ned i soffan med en mysig filt och en bra film. Att kunna plocka kottar, fina löv och lite mossa och höstpyssla med barnen. Att grilla korv ute på kvällen, eller som vi, som har kamin, vi släcker ner inne, tänder en brasa i kaminen och grillar korv eller ibland marshmallows, DET uppskattas av barnen :-). Och att fota ute på hösten är ren lycka! Sedan när snön har kommit kollar man tillbaka på dessa bilder och få se alla vackra färger.

  7. Mathilda Kullberg

    Lyssna på en bra låt som piggar upp och inte är så deppig medan du ligger i badet och njuter. Man ska också unna sig mycket på hösten och skämma bort sig själv! :)

  8. finastina

    Jag älskar hösten men mitt bästa anti-depp tips är att gå in på Sariannes blogg och läsa för då blir man alltid go och glad.. Hepp! ;)

  9. Elina andersson

    Jag brukar sitta med hela familjen i tv rummet och kolla på någon bra film som alla gillar. Med massor med filtar och tända ljus. Då blir det extra mysigt. På fredagen brukar vi ha god frukt som ananas och så och på lördag godis.

  10. Jenny

    Hösten är helt okej. Allra bäst när man sitter i badtunnan ute på landet med en fleccemössa på huvudet och tittar ut över havet. Tända ljus och en bra film är inte dumt heller. ELler efter att ha gått en lång promenad laga en riktigt god höstgryta och avnjuta den med familjen :)

  11. Linda J

    När jag tycker att allting är för grått så brukar jag köpa mig något nytt och gott te, krypa upp i soffan med en varm filt och en bra bok och vips är hösten mysig igen.

  12. Julia

    Egentligen behöver man inte göra den mörka hösten trevligare, man ska bara hitta det fina i den.
    Spela kort/brädspel med familjen, baka äppelpaj eller gå en runda bland löven.
    Sedan så finns det ju inget mysigare än att ta en varmt bad för att sedan sätta på sig sina tjockaste strumpor och lägga sig i soffan. Ännu bättre om man har tränat innan badet, då kan man känna sig 100% nöjd!

  13. Marlene

    Jag HATAR hösten och besöker ljusrum för att överleva. Man sitter där i vita kläder, med något gott att dricka och spännande att läsa. Vill man kan man prata med andra hösthatare, annars sitter man bara där och mår bra. Just nu överlever jag om ett halvår lever jag upp igen!

    1. sarianne

      Bra där, det kan ju vara en fördel att nämna det också :) hade skrivit upp det fint i kalendern men missade visst att fler än jag kanske behöver ha den infon, hihi!

  14. Liie

    Man utnyttjar mörkret istället för att klaga på det. Man klär på sig ordentligt, tar med massor av filtar och en luftmadrass/solstol och lägger sig i trädgården en stjärnklar kväll och bara tittar upp och drömmer sig bort och andas in den friska höstluften. Med några ljuslyktor, något gott att äta och en vän blir det extra mysigt. Kanske får man se ett stjärnfall också.

  15. maneki

    Beror lite på vädret, men när det är sol gäller det att passa på och gå ut och njuta av naturens färger, den friska luften, lugnet, det ljus som faktiskt finns kvar — allt positivt. Gärna med en kamera för att fånga det vackra, speciellt det vackra i detaljer som en enstaka litet löv, vissnande kronblad eller bär. Mörker och rusk gör en lätt trött och seg så en promenad då och då gör underverk.

    När vädret är dåligt är det bara att leta upp fluffiga filtar och mysa med choklad (varm drickchoklad, chokladglass med varm chokladsås, mumsig kladdkaka), tända ljus (kanske en brasa om man har det) och en god bok eller njutbar musik. Gosig familjemedlem eller husdjur kan göra det bättre om man inte vill vara ensam.

    Ta gärna in lite av färgerna också, t ex genom att dekorera med sprakande höstlöv, rönnbär, äpplen, höstblommor osv.

  16. alexandra

    tänd ljus, laga mat tillsammans med din sambo, mys i soffan tillsammans eller helt enkelt vara nära och mysa tilsammans!

  17. Titti skarp

    hej spännande tävling då jag ej testat dessa produkter skulle vara trevligt att få chans att vinna
    mitt eller familjens tips är att köpa trädgårdbelysning stora som små och även satsa på mysiga lampor inomhus har gått över till led lampor ett extra pluss i kanten är att vi spar energi på en massa led inomhus och så är det mysigt att ha några doftljus tända är oxå en riktig mysfaktor
    hoppas på tur
    delat på fb
    Titti skarp

  18. Karin B-M

    Hösten är promenad i färgpalett,
    ångande tekoppar och skördepaj.
    Purrande katter i knät,
    och hemlig älskog under duntäcket.

  19. anette nordin

    Jag är med i tävlingen,gillar o delar på fb. Tända ljus och göra det mysigt och ombonat inne o ute med vackra ljungblommor,enris och nån mysig dörrkrans som piffar upp tillvaron. Mvh anette.

  20. Maja

    Visst är det konstigt hur snabbt man anpassar sig i dagens samhälle?? Jag menar, det var som igår när det var ok att gå och bada, grilla och njuta av ljumma sommarnätter… Men idag är det redan höst och rusk.. Men vad gör det?? Helt plötsligt är det ok att mysa i soffan men tända ljus och det är helt ok att inte vilja gå ut i detta väder…
    Så mitt tips är kryp upp i soffan, mys med barna eller varför inte din man vid din sida… Ha fredagsmys varje dag…

  21. Caroline

    Levande ljus, en kopp varm choklad och en bra film är mysfaktor på hög nivå! Håller tummar och tår nu :)

  22. Caroline

    Ta en varm mjuk katt, sköna slapparkläder och släng dig i soffan :-)
    Drick te och ät choklad! En skogspromenad när vädret duger är inte heller dumt.

    Belysning är också viktigt – har unnat mig några nya lampor nu i höst.
    Bland annat en skarpt rosa bordslampa från Ellos som jag har bredvid sängen.
    Blir uppiggad av den, skiter i att den är svårmatchad. Kostade nog en hundring. Köp!!! ;-)

  23. Lotta

    Njut av att tempot går ner lite. Helt plötsligt är det ok att mysa inne. Sommarens alla måsten är borta och man gör bara det man vill! Behöver jag tillägga att jag älskar hösten?
    :-)

  24. EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

    Jag är gärna med och tävlar, gillar verkligen Weledas produkter. Det bästa sättet att göra hösten lite trevligare är att åka på en utlandsresa… dessvärre har vi varit iväg på vår redan.. skulle inte säga nej till en till.

    Annars får man helt enkelt göra det bästa av saken och tänka positivt. Jag menar, hur kul är det inte att hoppa i vattenpölar, plocka färgglada löv och leta efter svamp.

    Har tipsat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/10/09/weleda-travel-kit-avslutas/