Sarianne

Utmanad

  1. Berätta om varför du började blogga?
    Jag började blogga när min minsta var liten. Tyckte det var ett roligt sätt att spara roliga händelser av barnen.
  2. Vad gillar du att läsa för bloggar? (asså typ av bloggar, förslag på bloggar är frivilligt)
    Mammabloggar – helt klart, även en del om inredning blir det.
  3. Har du något tips du vill ge andra bloggare? Från en bloggare till en annan bloggare.
    Undvik att vara negativ i din blogg, det skapar ingen rolig stämning. Vissa dagar är man självklart negativ och vill skriva av sig men en blogg ska utan tvekan vara överhängande positiv.
  4. Hur bor du idag? Lägenhet, hus, med familj etc.
    Bor i hus med man och två barn.
  5. Vad gör dig lycklig?
    Lycka och det som gör mig lycklig är när allt är i fas: Städningen är avklarad, tvätten hängd och alla vardagsmåsten är gjorda och sen krya ner och bara mysa med familjen.
  6. Vad gör dig ledsen?
    Barn som växer upp under förhållanden där förälder/föräldrar inte kan ta en vuxenroll.
  7. Hur ofta äter du godis, kakor mm?
    Väldig periodare, ibland flera gånger om dagen medan det ibland (inte så ofta) kan gå någon vecka.
  8. Berätta något som du inte skrivit om i din blogg?
    Jag skriver aldrig om personliga saker, gränsen mellan mitt personliga jag och min blogg personlighet är tydlig. Med det menar jag inte att jag är en annan person på bloggen eller att jag har mörka hemligheter utan bara att jag väljer vad jag vill dela med mig av på internet.
  9. Vad vill du uppleva som du inte upplevt än innan du dör?
    Svårt! En av mina drömmar är att hjälpa barn i svårt situationer genom välgörenhet, sjuka barn ligger mig varmt om hjärtat.
  10. Har du något bra tips för när man hamnar i en sits då man ska träffa någon för en fika men vill hitta på något annat och man inte kan komma på vad man ska göra? Vad gör du istället för att fika med dina vänner?
    Jag kör på den ärliga stilen, mina vänner och jag har en sån relation att vi helt enkelt kan säga; Idag vill jag inte fika med dig, vi skrattar och lägger på luren. Väldigt skönt!
  11. Berätta om någon nära vän som du har och varför den är så himla speciell? Vad gör en bra vän till en så bra vän?
    Med åren väljer jag mina vänner med omsorg, jag har insett att vänskap inte är en envägskommunikation utan att båda parter måste höra av sig för att vänskapen ska kvarstå. Så en bra vän för mig är en vän som hör av sig, utan att egentligen vilja något. En nära vän jag har är Brittis, vi har känt varandra sen vi var runt 20-21, alltså en hel del år. Vi började som partyvänner och med åren utvecklades det till en fin vänskap, Brittis är min värld! Fördelen med henne är att hon alltid är positiv (utom när det regnar i Turkiet på solsemestern), hon bryr sig om mig, frågar hur jag mår och kan en helt vanlig dag berätta att hon saknar mig, det värmer. Hon lyssnar, vi lyssnar på varandra – ingen avbryter eller bara pratar om sig själv. Med Brittis finns det alltid en massa skratt, skvaller och minnen – den bästa vännen!
    Det här med utmaningar vet ju de flesta att det stiger mig åt huvudet, de ska klaras till varje pris, Sojkas framtid utmanade mig, frågorna ska svaras på och sedan ska jag i min tur komma på nya frågor till andra bloggar, vilka som ska få äran får jag fnula på till kvällen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.