Sarianne

Tack loppi

Hemma ifrån bloggeventet! Haft en riktigt rolig och dag med massor av tips. Vi fick gå runt till olika stationer och jag hamnade i samma grupp som Mara och andra bloggare. Vi började vid sminkstationen och blev sminkade av bodyshop.

Efteråt gick vi direkt vidare till fotograferingen. Som vanligt kändes det rätt obekvämt att stå framför kameran, det ska bli väldigt spännande att se på bilderna sen hur de blev. Hann med en liten smygkik i fotografens kamera.

Me&I var där och vi passade på att spana in senaste kollektionen och Mara passade även på att shoppa! Det blev den där otroligt snygga bodyn som hon håller i handen.

Loppi.se hade ordnat ett riktigt bra och trevligt event. Kul att träffa på några ambassadörer också, några lyckades jag springa på iallafall. Fick också en riktigt härlig goodiebag med mig hem som vi började gå igenom redan i väntan på tåget. Den kräver dock ett eget blogginlägg så det kommer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    tack för titten på min sida. visst är det kul att man ’känner’ fler på bloggportalen efter gårdagens event:) Jättekul var det iaf!