Att vara och bli mamma

Lunchbio

Idag har jag varit på en ”lunchbio” med min kära vän Malin. En av mina finaste vänner faktiskt, om man nu kan dela upp dom. Hade lite biljetter hemma som snart går ut i datum och det är ju inte direkt så att jag och Fredrik kommer iväg så ofta tillsammmans. Men vad gör det, detta var nästan bättre;) jag och Malin har inte alls setts så ofta som vi båda vill men jag har haft fullt upp med mitt och hon med hennes. Nu är hon i alla fall klar med sina studier och behöver bara ett jobb, och jag behöver någon att spendera mina dagar med, win win situation;)
Vi såg filmen Micke och Veronica, har ni inte sett den så gör det!! Den var helt underbar. Älskar svenska filmer och denna passade mig perfekt.

(null)
Det kändes dock lite märkligt att gå på bio mitt på dagen, inget man brukar. Det var typ vi och alla pensionärer, jättemysigt. Kom ut vid 14,30 sen var det bara att hämta Charlie på dagis. Så som sagt denna dagen har också gått i ett. Imorgon ska jag göra nada, måste vila är dödstrött känner jag nu..

(null)
Fick köpt mig snacks på bion, det måste man ha:)
Har ni något speciellt som ni alltid äter på bio? Popcorn, snacks, något godis eller någon speciell dricka kanske?:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.