Att vara och bli mamma

Sista stöten

Just nu är vi ute och gör sista stöten av julklappshandlingen. Vi har någras enstaka paket kvar att inhandla och idag är sista dagen vi har tid med det. Jag är just nu inne på bokaffären och kollar lite böcker, Fredrik och Charlie skulle smita iväg och kolla lite andra klappar, tror att jag vart snäll i år;)
Ikväll ska vi på julbord så jag fick springa in på Systembolaget för Fredrik och det kändes väldigt märkligt måste jag säga, en gravid kvinna med en korg full med öl haha:) fick tipset på ett jättegott alkoholfritt bubbel av min jobbarkompis, Billabong heter det. Köpte en flaska åt mig som jag ska testa ikväll tänkte jag, återkommer med betyg.

IMG_2662.JPG
Hittade en skön stol här som jag satte mig i, helt sjukt hur lite man orkar nu för tiden.

Vill också ursäkta för denna usla veckan vad gäller uppdatering. Jag har vart så himla stressad, över allt verkligen. Jobbet, julen, graviditeten, familjen ja verkligen allt. Så fick helt enkelt välja bort bloggen ett tag för att samla lite nya krafter. Känner att det börjar reda ut sig men är ändå inte helt 100.

Hur ligger ni till med julstöket? Är allt under kontroll eller finns det någon mer som känner stressen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag kan säga att jag har varit stressad, så stressad att jag börjat få uttmattningssymtom så jag har tagit ledigt får skola och jobb ända fram till jul nu, så idag har varit min första stressfria dag på länge, men ändå har jag inte kunnat slappna av till 100% men ikväll går forrest gump på tv och då ska jag sätta mig och kolla på det (utan att greja med andra saker samtidigt) 🙂 Ibland måste man verkligen prioritera sig själv! 🙂