Att vara och bli mamma

Tjejkväll

Precis haft en mysig tjejkväll här. Emma-Linn kom och hade en liten Mary kay-kväll för oss, hon visade hudvårdssortimentet och man fick testa lite olika produkter. Jag gjorde ju detta för några veckor sedan så jag behövde inte göra det igen utan fick en sminkning innan gästerna kom. Hade bjudit in mina kära mammavänner, så sällan vi ses allihopa nu så det var roligt att dom kom. Bara Emma som fattades.
Jag är väldigt försiktig i min sminkning och använder typ bara puder och mascara. Så idag passade jag på att testa lite ögonskuggor, läppstift och eye-liner. Jag blev jättenöjd med resultatet och köpte tom ett läppstift:)
Hade bakat lite gott innan dom kom också, en pecannöt och kolapaj, chokladbollar, gjort lemonad och köpta ballerinakakor:)

IMG_2545.JPG
Fredrik och Charlie åkte hem till Fredriks pappa och firade hans sambo som fyllde år idag. Dom kom hem igen när alla fortfarande var kvar här och Charlie tyckte det var spännande och var på strålande humör. Nu ska jag (tyvärr) sminka av mig och så ska vi beställa hem pizza:)

IMG_2548.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.