Att vara och bli mamma

Jakten efter den perfekta julklappen

Finns den perfekta julklappen? Och vad är det i så fall?
Nästa vecka ska jag köpa ALLA julklappar, jag orkar inte stå och stressköpa något den 23e. Jag åker en sväng ner till Ullared på tisdag och försöker hitta julklapparna till alla där, skulle jag inte hitta det så har jag ändå ca en månad på mig att komplettera.
Den stora frågan är vad vi ska ge till Charlie. Vi har köpt en bilbana och så vann jag en verktygslåda från brio för ett tag sedan. Fredrik vill ge honom ett par skridskor också. Sen fyller Charlie år en vecka efter jul så måste ha lite presenter då med..
Vad ska vi ge?
Är lite inne på ett leksakskök, delar till hans flexi-trax bana, ett parkeringshus till hans bilar, en doktorväska och en snowracer.
Har ni några andra bra tips på grejer att ge sin tvååring i julklapp och födelsedagspresent?:)

IMG_2530.JPG
Funderar över en kopp glögg. Har ni testat Herrljunga ciders glögg med svartvinbär? Om inte så gör det, den är som Edward blom skulle säga, fenomenal!:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Alvas mamma

    Måste prova jag älskar glögg! Jag funderar också på vad vi ska ge vår dotter i julklapp. Jag har inte kommit på något bra än. En stund va jag inne på snowracer, men tänk om det ingen snö blir då känns det onödigt. Jag får fundera lite till.

    1. petra

      Ja det måste du göra!:)
      Man vill ju att dom ska få användning av grejerna, men sen tänkte jag samtidigt att en snowracer växer dom inte direkt ur på ett år som dom gör med dom flesta leksakerna så det kanske blir en sån ändå:)