Att vara och bli mamma

Utvärdering av läkarbesöket

Vi var hos barnläkaren idag och hon lyssnade på Charlie och tittade på hur han rörde sig och andningen under tiden. Hon sa att inget tyder på att han har astma, skönt. Hon skrev ändå ut ett nytt recept på Bricanyl vi ska fortsätta ge han vid behov. Speciellt som nu när han är förkyld hostar han massa på nätterna och kan lätt vakna. Själva besöket gick bra förutom att han protesterade ordentligt när han inte fick som han ville. Sist vi var där fick han ju leka med alla grejerna, nu var det en annan läkare som var mycket hårdare och det gillade inte han. Fick med mig lite riskakor och det funkade ibland:)
Han måste nog ha varit riktigt trött också, var där 11 och det är ju precis när han ska sova. Mamma skulle äta lunch med mig hemma idag så hon mötte upp oss på vårdcentralen som bara ligger på andra sidan gatan av vårt hus. Charlie blev överlycklig när han såg mormor, eller momo som han säger:) jätteroligt att han har lärt sig det. Nu kan han tilltala tre personer, mamma, pappa och momo.
Så vi gick hem till oss och lillkillen vägrade följa med upp, så jag fick jaga han där ute för att få tag på honom haha, sen somnade han som en stock i soffan medan vi åt. Nu åkte mamma precis och jag ska ta mitt kaffe och bläddra i bröllopsmagasinet vi fick på bloggmiddagen i tisdags:)
Ett inlägg om allt som hände där samt vad som fanns i goodiebagarna kommer senare:)

IMG_2335.JPG
Ser ni någon som gömmer sig bakom buskarna för mamma? Busungen..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.