Att vara och bli mamma

Lyxfällan

Någon mer än jag som såg dagens lyxfällan? Jag blir så förbannad…
Jag förstår verkligen inte hur folk tänker ibland. Man kan ha en viss livsstil innan man får barn men för de flesta så ändras denna sen. Vi har ändrat vår livsstil ganska radikalt. Innan åt vi ute flera gånger i veckan, ibland både lunch och middag på helgerna. Vi, eller speciellt jag köpte mycket nya kläder, skor och dyra hudvårdsprodukter. Idag är jag glad om jag får göra en inpackning med en produkt från mataffären. Men alla uppoffringar är väl värda det andra vi fått. Maten hemma har vi inte dragit ner på, vi köper det vi är sugna på och har inte dragit ner på kvalitén. En god entrecote ute kan vi ersätta med en nästan lika god här hemma:)
Men folk som kör på som vanligt trots att man har en lägre inkomst och kanske prioriterar cigg och snus, nä de förstår jag inte. Jag blev så arg idag så jag var tvungen att sätta mig att betala räkningarna, skönt nu är dom gjorda:)
Här hos oss är det jag som betalar dom och när alla är inknappade i datorn så springer jag ut till Fredrik och berättar vad vi landar på så vet han också. Jag har lite kontrollbehov med räkningarna och har alltid betalat dom, jag kan utantill vilka som kommer vilken månad och märker om någon fattas, jag tom vägrar autogiro utan vill ha pappersfakturor för att se så allt verkligen blir betalt. Fredrik skulle nog bara betala dom som ligger i facket och sen inte tänka på det så mycket mer så jag sköter gärna det själv;) haha
Hur gör ni hemma?

IMG_2257.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.