Att vara och bli mamma

Shoppat loss:)

Ni har väl inte missat att det är rea på polarn och pyret? Beställde hem lite nya kläder till Charlie där igår men en tröja jag ville ha var slut. Då fick jag ju passa på att springa in i deras affär i allum i stället. Och där fanns den:)

IMG_2036.JPG
Tröjan längst upp till vänster, visst är den fin? Tycker att långärmade t-shirts är toppen nu till höst och vinter. Känns som att en vanlig t-shirt kan bli för kall inomhus ibland och en tjocktröja för varm. Fick även med mig ett par långkalsonger, kanon under overallen. Och lite strumpor:)
Sen inne på HM fick vi ihop tre par mjukisbyxor, som var ganska tjocka faktiskt. Dom har ju tre för två på mycket. Jag köpte mig en klänning jag tänkte ha på dopet på lördag, ni får se den på bild då:)

Som doppresent blev det några barnkammarböcker. Charlie fick det och dom är så mysiga så vi tänkte att det blir nog bra. Sånt som aldrig går ur tiden heller utan kan vara kul att även ha kvar till sina barn senare. Tyvärr försvinner det här med böcker mer och mer så jag uppmuntrar gärna att läsa mer:)
Nu blir det babysim!!:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.