Att vara och bli mamma

Sovmorgon

Tack min son!! Charlie sov till 7,30 imorse. Vissa kanske tänker men Gud vad tidigt, men här tycker ååå vad skönt. Charlie har visserligen alltid sovit bra, ända från start. Han fick snabbt in rutiner på när det var dag eller natt, vaknade för mat kl 01,30 och kl 4 det slog aldrig fel. Sen kunde han sova till 8-11. Han har aldrig varit den som måste ha frukost direkt så vi har kunnat lega kvar i sängen och gosa en stund innan vi gått upp. Jag är väldigt glad för att vi fick in rutiner direkt och att dom har fungerat så bra. Sen han började på dagis har han kunnat vakna kl 6 och då vart jättepigg, det är inte vi vanligtvis vid den tiden. Så att få sova till 7,30 är rena rama lyxen. Vi lägger han mellan 19-20 på kvällen beroende på hur trött han är och om han ska upp tidigt eller inte. Vi gick upp och la oss i soffan och mös lite. Nu har vi ätit frukost, hönökaka med messmör var toppen:) charlies favorit pålägg är messmör, bra för magen också:) vi började ge han det när han var hård och det blev faktiskt lite bättre:)
Nu väntar jag på att frisören ska öppna så ska jag ringa och se om dom har tid för att klippa Charlie idag:) håller tummarna!!

IMG_2003.JPG
Hoppas håret får sig en omgång idag;)

uppdatering
Fick tid hos frisören kl 10,45. Har aldrig klippt Charlie hos frisör innan. Har ni tips på vad man kan ta med sig som ”lockbete” under tiden?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.