Att vara och bli mamma

Stor städning

Fick tvättid nere i tvättstugan idag, där tvättar vi bara sängkläder och handdukar som vi inte orkar torka i lägenheten. Vi har helt klart för många set med sängkläder för vi tvättar ca varannan månad där, och jag byter sängkläder en gång i veckan. Jag får panik om jag inte byter så ofta, tycker det känns smutsigt och jag kan inte sova. Fredrik är inte lika noga, för han räcker det med att byta en gång i halvåret så han förstår inte min panik, haha:) fick även ett ryck till storstädning också, skönt!! Det behövdes verkligen och härligt att ha det gjort innan jag börjar jobba på måndag. Charlie är på dagis mellan 7.30-15 idag så jag har gott om tid på mig att få iordning på våra 73 kvadratmeter:)
Vad innebär storstädning för er? För mig är det damma, dammsuga, torka golven, bädda rent, tvätta, vattna blommor, rensa kylen, torka alla lister och element, dammsuga soffan och ev putsa rutorna. Ser att även badrumsskåpet skulle behöva rensas, har en miljon produkter och hälften används inte ens.

Måste säga en annan sak, om två veckor ska vi göra ultraljud, så spännande. Tycker allt bli mer verkligt när man får se att det faktiskt ligger en liten sötnos i magen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.