Patricia

Patricia

Annons

Söndag

Men vilken dag! För det första var det strålande sol när vi vaknade, bara en sådan sak😊 Det gjorde att vi intog frukosten här, i våra nya möbler på baksidan:20160717_111328

20160717_092839Så himla mysigt att sitta i solen och äta, allt blir godare då och barnen var så glada. Sedan blev det lite trädgårdsarbete innan jag slog mig ner med en kall dricka i solstolen och lyssnade på Storytel. Fick en mysig stund för mig själv innan lunchen medan barnen badade och kollade film! Just nu lyssnar jag på Bucketlist av Katrin Zytomierska. Gillar den! Lite av nya Jackie Collins på vissa sätt😎

På eftermiddagen hade Hanna och M hade bjudit in till fika, de har lärt känna en familj i byn med barn i samma åldrar som våra och de var också bjudna. Jättekul att lära känna fler här omkring! Barnen klickade direkt och lekte ända fram till tiotiden – så himla roligt! Em hängde med deras 11-åring både hos oss och dem och Alexander med 8- åringen hos dem. 😊 Gemensamma intressen gjorde att det blev bra inkörsportar och nya dejter bestämdes till imorgon innan vi sa god natt för ikväll!

En lyckad och härlig dag för alla 😊

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Lite dåligt samvete..

..får jag att jag sover så himla länge på morgnarna! Det har blivit standard att gå upp vid 9.30 senaste veckan. Barnen vaknar ibland tidigare (ca 8) men de pysslar med sitt och kan ju fixa frukost själva om de skulle vilja. Ändå känns det som jag borde gå upp så fortde vaknar, för att få ut det mesta av dagen! Hade bestämt mig för det igår kväll, skulle få upp så fort barnen vaknade, men så imorse vaknade S jättetidigt och smög ner redan vid 7. Barnen sov fortfarande och jag hade Alexander på min arm, så jag somnade om och så blev det i allafall så att jag sov till nästan 9.30 😊

Annars så rusar tiden på här och vi njuter så mycket vi kan av vår semester. Äter massor av gott, spelar spel och pysslar på med våra egna intressen ! S håller på med bodbygge tillsammans med sin far, så duktiga! Vi kommer ha en riktigt fin bod när semestern är slut.

Jag har lyckats skära mig rätt illa i fingret, borde ha fått det sytt men kom inte iväg i tid så nu är det ihoptejpat med strips. Hoppas det läker ihop snabbt! Hade en annan tejp först och såret hade tryckts ihop lite (= mindre smärta) men när vi bytte till strips så gick det upp igen. Nåja, tack till svågern som hade strips hemma! Det känns hållbarare nu och blir nog snart bättre.

Stor kram från mig till dig!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Lite loppis

Hej!

Har du haft en fin dag? Här har vi varit på ett par loppisar i byn 😊 Jag hittade inget, men syrran shoppade lite skålar och så och Em hittade också ett par små glasskålar som hon köpte till sin glas/porslinsamling. Lilla loppan! Hon ska ha fina saker i dem sa hon.

Annars så har vi mest myst inne framför tv:n då det regnat en hel del. Syrran och tjejerna har åkt hem (tomt) men vi sparade soffan i utbäddat skick och Lilleman och jag har legat här i flera timmar och myst. Em behövde lite tid för sig själv och har lägrat uppe i S och mitt sovrum.

20160713_164727.jpgAlexander tog en tupplur i min famn innan middagen

Känner för att ta en dusch och tvätta håret och bara fortsätta att mysa (lata mig)resten av kvällen! Ska plocka fram lite gott att äta och se en bra film.

Kram!


Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Att se fram emot något

Hej!

Vi har precis kommit i säng efter en dag med massor av bus och lek 😊 Min storasyster med döttrar kom i eftermiddags och det tog 5 minuter så var alla barn iklädda badkläder! De stoppade i sig ett par kakor och sedan dök de i och badade tills de var som isbitar. 18 grader i vattnet.. Men de var i flera gånger om!

Ligger här och tänker på hur viktigt det är att ha något att se fram emot. Det har jag skrivit om förut, men det gör verkligen så mycket att ha något inplanerat som man längtar till. Sedan är det förstås jätteviktigt att leva i nuet också och inte glömma att varje dag räknas.

Just nu ser jag fram emot allt sommaren har att erbjuda. Bad, mys, besök, konsert, utflykter..😊 Har du något speciellt du längtar efter? Vi har valt att mest ta dagarna som de kommer, som jag skrev härom dagen.

Så, nu har jag skrivit av mig om kvällens tanke och det är dags att sussa.

Sov gott❤20160711_204712.jpgElla bjöd på smores ikväll😋

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Morgon

God morgon finis!

Ja, vad kan man säga. Jag är så tacksam, så oändligt tacksam för att vi har detta ställe! En fristad, ett ställe att andas ut på, att känna lugn, att se barnen utforska..Vi mår så bra här, allihop! Är också tacksam över att familj och vänner vill komma och hälsa på oss här i sommar, när vi ska vara här så länge❤20160709_124049.jpgNaturen..

Vi har nyligen ätit frukost och Alexander hoppade direkt ut i poolen efteråt! Älskar att se barnen däri, så glada och uppfyllda.IMG_20160711_100008.jpg

Kommentera (0)

Kommentera