Patricia

Patricia

Annons

Segt

Hej!

Har du en fin vecka? Min har börjat sisådär.. Kroknade i söndags eftermiddag och fick feber (riktig tur att den kom på väg hem från stallet och inte innan..) och är hemma fortfarande. Så segt! Och dyrt! Kan inte låta bli att tänka på den förbannade karensdagen som dras. Blä!

Men å den positivare sidan så hade barnen en riktigt fin eftermiddag igår. Em hämtade brorsan, de gick och köpte glass och så såg de lite på film innan Alexander bestämde sig för att gå till skolgården och jaga Pokémons och träna i gymmet där (vet inte riktigt vad jag tycker om ett Pokémongym på en skolgård..). Under tiden bad jag Em plocka i och ur diskmaskinen, något jag försökt under dagen men inte pallat med, vilket hon glatt gjorde! Hon kokade också té och gjorde juice till mig <3

På kvällen bad jag barnen att ha tv:n avstängd, alla andra skärmar med, och det blev inga protester! De byggde hinderbana, koja, ritade och gjorde läxa (Em) 🙂 De små konflikter som uppstod löstes med lugna röster! Lyckorus i mammahjärtat när det är sådant flyt.

Nu ska jag vila igen, kände hur det kom en febertopp.. Avslutar med ett gäng bilder från i söndags <3DSC02853 DSC02864 DSC02870

Em och Dubbel gjorde ett utmärkt team! Jag är så stolt, Em red hela lektionen utan ledsagare 🙂 Dubbel var lite trött först och ville inte trava, men Em lyckades ändå till slut!

Sorry för lite mörka bilder, har ingen energi till att redigera foton nu..

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Redan söndag 

Tiden går fort när man har roligt..Redan söndag och snart börjar man längtar efter nästa helg😊 Men först ska vi njuta till fullo av denna dag!

Om en stund är det dags att börja bege oss till stallet. Denna gång med buss och tåg, då S är på landet och tog bilen dit, men det verkar supersmidigt med kommunikationen så det kommer gå som en dans! Har packat picknick-lunch till efter lektionen, så hoppas på att det inte blåser allt för mycket där ute.

Min skatt för ett par veckor sedan, hon älskar att klä upp sig! Här med anledning av besök av kusin och faster😊

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Fin lördag

Hej fin!

Här ligger jag, nedbäddad mellan världens vackraste barn som sussar sött. Vi har haft en fin dag som innefattat mysmorgon i sängen med film innan frukost, städ och tvätt för min del, soffhäng och en härlig fika/lekstuga hos vänner som vi inte sett på evigheeeter ❤Den avslutades med Pokémon-jakt och bus i en vacker park nära deras hus! Superhärlig eftermiddag som jag uppskattade massor. Dessutom flyttade världens MYSIGASTE katt flyttade hem till dem för några veckor sedan!

Lilla Daisy och Em blev genast myskompisar!

Redigera
Nu lite ljudbok innan sovdags!

Kram

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Snabbare än ljuset

Ja men typ..! Hur fort går veckorna!? Det säger swish och så har en vecka gått. Tycker nyss det var fredag och jag gladdes åt helg- och nu är det redan onsdag igen och vi är halvvägs in i veckan. När jag insåg hur kort tid det är kvar till vår stora, lilla tjejs födelsedag så bokade jag genast in ett kalas på Laserfortet😊 Hon hade kalas där förra året med och det var såå uppskattat!

I förrgår lekte jag frisör och Alexander fick ny frisyr. Det är dags att luska mamma med jämna mellanrum igen, så då är kortare hår skönt – plus att det blev närmre den friss han helst vill ha (som en av den norske tvillingduon, tror Marcus).

Älskling!

Nu är det dags att röra sig hem från simningen!

Kramar❤

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Sol och stall

Hej! 

Idag blev det en tidig morgon för oss! Upp och hoppa vid 6.30, fixa frukost on the go för barnen, vi vuxna fick i oss lite innan vi åkte – jag drack bara kaffe för visso😊 Ca. 10.15 släppte vi av mamma vid Telefonplan och åkte vidare mot stallet, som tur var med god marginal då vi hamnade mitt i en cykeltävling!

Nu är lektionen slut och Em hjälper till att städa i stallet. Hon är så duktig på hästryggen och klarade sig nästan helt själv idag. Hade det inte varit för att hon fick Em lite småsur och bestämd häst så hade hon inte behövt någon ledsagare alls😊 Men det är bra att de får prova olika hästar!


Strax dags att åka och handla och sedan hem och duscha lite innan E, E och A kommer! 

 

Kommentera (0)

Kommentera