På Smällen!

#ÄlskaVälling

Älskar era barn också välling? Ja, ni vet ju redan att min Lucas älskar välling!

Jag fick ett mail från Semper igår där dom undrade om jag kunde tipsa om deras tävling #älskavälling där man kan vinna en årsförbrukning av välling, värde 3000 kr!! Tävlar gör man genom att ta en bild eller göra en video på sin mysiga vällingstund och hashtagga #älskavälling @semperbarnmat (se nedan för mer info). Det går också att tävla via facebook.

Så här gör du för att tävla:

  • Följ @semperbarnmat på Instagram.
  • Fota eller filma ditt barn under en vällingstund, när ni myser i soffan, blandar välling i köket eller i en annan mysig vällingsituation.
  • Lägg upp bilden/klippet på Instagram och hashtagga #älskavälling och @semperbarnmat. Bilden hamnar då i flödet på www.semperbarnmat.se. Kom ihåg att din profil måste vara öppen för att din bild ska synas.
  • Du kan också tävla via Facebook genom att ladda upp en bild på www.facebook.com/sempersverige och hashtagga #älskavälling.

Läs mer om tävlingen HÄR!

Halva tiden av tävlingen har redan gått, men Semper kommer fortfarande dra två vinnare till! Lämna ditt bidrag senast 24/11 och 1/12 för att vara med och tävla om dom två sista årsförbrukningarna av välling!!

alskavalling650

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Nope, här hemma har han aldrig fått välling då han först drack mjölkfritt första året då han var överkänslig sen tyckte BVC att de är onödigt att börja med välling om han ändå inte druckit de innan då de inte år så nyttigt. Så här blir det gröt på kvällen eller lite varm mjölk 🙂