Nettan

Dagens status

ökad temp och allmänt jättehängig…. Dagens framsteg är att Jennifer förflyttat sig från sin säng där hon legat i 2 dygn och nu ligger i soffan istället. Sover övervägande av tiden, ingen matlust och vi kämpar med att få i henne vätska.

Tempen låg på ca.39 både innan jag åkte till jobbet och när jag kom hem vid 15-tiden, sen har hon sovit och nu när jag kollade så har den stigit till 39.8 så snabbt i med Alvedon innan hon börjar kräkas, för det gör hon varje gång tempen stiger hastigt upp till ca.40.., Vi har lärt oss nu!

Hoppas på att få i henne lite mera vätska nu när tempen förhoppningsvis går ner lite med Alvedonen, köpt upp ett litet lager med Festis och smoothies.

Håller tummarna att det sker någon förbättring till imorgon, eller att hon visar något mera symptom. Låter lite konstigt kanske men annars får vi uppsöka akuten, hög feber och diffust magont har nämligen varit exakta symptomen för njurbäckeninflammation som hon tidigare haft. Senast var i augusti förra året, men det är inte vanligt att få det och hon har redan haft det 2 gånget…

image

 

 

image

 

Trors att Jennifer är 10 år så är barnmats smoothies stora favoriten 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.