Nettan

Besök på akuten igår…

Jennifer ramlade på trampolinen igår precis när träningen skulle börja, jag satt på jobbet och höll precis på att avsluta när Magnus ringde och sa att Jennifer ramlat och skadat handen så de behövde åka till Astrid Lindgrens barnsjukhus… Fick snabba på att avsluta på jobbet, så mötte jag sedan upp Magnus och Jennifer på akuten på Astrid Lindgren. De hade först gått via stora akuten, där fick de hjälp med att hålla upp handen och så skulle de vidare till Närakuten. Lång väntan och hon hade jätteont 🙁 När vi väl fick komma fram och prata med en sköterska så fick Jennifer en stor dos med smärtstillande, så när den började värka efter en halvtimme så blev Jennifer lite piggare och gladare 🙂

Handen röntgades, som tur var så visade det inte några skelettskador så en rejäl stukning var det hon hade. Men de hade tydligen inte fotat båtbenet ordentligt lät det som på läkaren, han kände igen på handen och det är där hon har väldigt ont…  Magnus som brutit det benet sa att det ibland kan ta ett par dagar innan det syns på röntgen.. Men vi håller verkligen tummarna för att det ”bara” är en rejäl stukning, att det vänder snabbt!

Skulle det inte vara bra om ett par dagar så skulle vi kolla upp det igen på vårdcentralen.

Redan idag känns det bättre, men Jennifer är hemma från skolan då hon fortfarande har väldigt ont i sin hand och inte kan använda den som vanligt. Högerhanden som är skadad och hon är högerhänt….

Vi fick iallafall svar igår att röntgen från i torsdags såg bra ut 😉 Så nu inväntar vi samtal från vår läkare på vårdcentralen imorgon och ska kolla hur vi kan gå vidare med sjukgymnastik så hon kan stärka upp sina leder.

Nu blir det lite vila från träningarna, tur i oturen att det är lov snart 😉

IMG_20150329_181335

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.