Nettan

Nu är det fotboll som gäller

Nästa vecka ska vi inviga våra barn i fotbollsvärlden 😉 Vi ska gå hela familjen på landskamp tillsammans, blir barnens första fotbollsmatch de får se live, båda ser verkligen fram emot det! Allra mest Hampus, han har höga förhoppningar om att få se Zlatan men vi har varit noga med att poängtera att det aldrig är säkert att vissa spelare kan/får spela alla matcher. Hampus spelar själv fotboll och har verkligen börjat få upp intresset för sporten. Jennifer brukar sitta med hemma när vi har fotboll på TV och tycker det är kul, så hon tycker det ska bli kul men kanske lika exalterad som Hampus 😉

Både jag och Magnus är ju rätt så fotbollsfrälsta, vi har våra egna lag vi håller på och de är inte samma så vi går aldrig på fotboll tillsammans. Jag har då AIK som jag alltid följt, hemma från soffan, på plats på hemmaplan och bortaplan. Magnus håller då på ett annat Stockholmslag. Så jag kan ju säga att det funkar bra, men derbydagar så är det lite mera spänt här hemma 😉 Därav har aldrig våra barn fått följa med heller, vi har hållit de utanför och sagt att de får välja själva när de blir större. Däremot så brukar de sitta med hemma om vi har på någon match på TV, de brukar de tycka är väldigt kul.

Men nu på tisdag är det som sagt dags att inviga barnen i fotbollsvärlden, men då håller vi oss till landslaget. Neutral zon 🙂  Matchen startar 19.30 så vi får se hur pigga barnen är på onsdagsmorgonen… Lite sent blir det men det är ju bara en dag det handlar om 🙂 Tänkte hämta hem barnen extra tidigt så de får komma hem och varva ned och vila lite innan vi beger oss mot Solna. I värsta fall så får vi gå tidigare, vi får helt enkelt se då hur det funkar. Tror inte det blir några problem.

Redan ikväll så ska vi följa landslaget på TV, ska bli spännande!

DSC_1633

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.