Nettan

Utmaning!

Tagit mig an en 30 dagars utmaning, hittade det hos Diana och därav anledningen till detoxen som jag skrev om innan. Detoxen kör vi nu dagarna innan för att förbereda oss.

Ska bli spännande att se hur detta kommer att gå, jag går med för att få ordning på träningen med mera rutiner och för att få lite ny inspiration till kosten. Slarvar med frukost/lunch då jag är så trött på mornarna, men de gör ju också att man inte blir lika pigg… Så lite mer ordning, kanske lite nya idéer och recept. Man fastnar ju ofta i ett mönster och så blir det samma mat vecka efter vecka, vill gärna få in lite mera nyttig mat. Tycker inte att vi äter så värst onyttigt och försöker laga maten från grunden, men man kan alltid förbättra det 🙂 Framförallt mera grönsaker vill jag få in i kosten!

Träningen ska också vara anpassad så man kan göra den hemma, vilket jag verkligen gillar! Kör 15 med Paolo nu och jag gillar konceptet med enkel funktionell träning som går att göra precis var och när man vill.

 

Igår fick det bli en PW, lite torrare underlag än idag 🙂 Letade fram mina gympaskor som är i gore-tex, passar perfekt nu!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.