Nettan

Detox

Inledde igår en veckas Detox, hittils både lättare och svårare än vad jag trodde. Lättare att undvika många punkter på listan som socker och gluten. Svårare att inte dricka kaffe, känner mig ganska så trött… Men det är ju en vanesak, man blir verkligen beroende av koffein så det kan nog vara väldigt nyttigt att hålla upp med just kaffe en vecka eller två.

Sen är det lite svårt att komma på vad man ska äta, finns en hel del att välja på men jag tror det kräver lite planering då det blir något helt annat än vad jag är van vid. Så penna och papper och skriva upp veckans måltider skulle nog vara bar att ta tag i!

Igår bakade jag frukt och nöt bars som jag tänkte kunde passa bra som mellanmål eller frukost, jag är ingen frukostmänniska och slarvar ordentligt med just den biten. Så en bars går ju lätt att ta med sig i bilen och äta när man kör barnen till skola. Även förberett för smoothies, så min tanke var om jag tar en frukt/nöt bar och en smoothie med mig på morgonen så skulle jag kunna lämna av barnen i skolan och sen åka direkt till gymmet 🙂

Smoothien gör jag på frukt och bär, idag ananas, hallon, apelsin och så en bit ingefära och krossade linfrön och linfröolja för lite extra energi.

Idag blev det inte något besök på gymmet på morgonen, istället mötte jag upp en vän till mig i Täby och så tog vi en timmes PW, inte det lättaste kan jag säga då det var snö/slask/is/vatten i spåret.. Vi fick efter en stund gå ut från spåret och ta det sandade gångvägarna istället, jag gillar att gå promenader i det området vi var i då jag är uppväxt där.

Vi avslutade sen med en varsin juice på Joe & the juice i Täby Centrum.

image image

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.