Nettan

Tacomiddag

I fredags morse så ringde min svägerska Pernilla och frågade om jag och barnen ville komma över på tacomiddag på kvällen, jätte trevligt då vi inte hade några planer alls och Magnus jobbade kväll. Även Sofie var ditbjuden, Magnus och Pernillas kusin, så vi gjorde sällskap dit och hem.

Vi skulle få testa de nya tortillabåtarna från Old el paso, sen bjöds det på en hel del goda tillbehör. Var riktigt mätt när vi ätit färdigt, barnen åt jätte bra och Hampus var verkligen jätte nöjd då tacos har blivit en riktig favorit för honom senaste året.

Min svägerska som brukar säga att hon är emot fredagstacos var ju ett riktigt tacoproffs! 😉   Tacoservice med uppläggningsfat, mattallrikar, bestick och tequilaglas, men som tur var hade de ingen tequila hemma så de fick agera ljuslyktor för kvällen 🙂  Om ni klickar på länken överst i inlägget så kommer ni till hennes matblogg, underbara recept!

Vi blev kvar där sen ett par timmar efter middagen medan barnen gick upp på övervåningen och passade på att umgås. Trevlig spontan fredagskväll!

 

IMAG5105 IMG_20140912_185158 IMAG5114 IMAG5115 IMAG5116

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.