Livet med en Tom – om livet med min prins

Släpper bomben

Idag sitter jag på en buss och känner mig väldigt trött. Har inte sovit sedan två och så ser det ofta ut just nu. Jag kan inte sova eller så sover jag inte gott utan oroligt. Lägg där till jobbiga, men intressanta dagar på min församlingspraktik. Det har inte riktigt räckt till med varken tid eller ork.

Så sitter jag här och funderar hur man berättar om man lindar in det lite som jag gjort eller om jag redan i rubriken skulle ha skrivit något. Ja, ja… Den oväntade, men lyckliga nyheten är att vi i familjen väntar barn. Jag har för andra gången i mitt liv fått uppleva lyckan med att vara gravid.

Det har varit svårt att inte berätta. Det är ju så stort, så omvälvande. Det har dock varit viktigt att få ha det en stund för oss själva och tillsammans med våra närmsta. Det var nog rätt oväntat fast det till trots så är allt så välkommet.

Jag är som sagt väldigt trött, inte så konstigt kanske och hag har dålig aptit. Däremot har det tidiga illamåendet gått över. Jag spar lite andra detaljer och återkommer i ämnet när denna blogg kanske en tid framöver blir lite av en gravidblogg.

Bebis storlek

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.