Livet med en Tom – om livet med min prins

Nu är den här

Mässtidningen till underbara barn som jag redan sagt sker mässan för barn och föräldrar 7-9 oktober. Med mässtidningen kommer möjligheten att planera sitt besök i minsta detalj. Detta för att inte missa favorit utställare eller nya stjärnskott. Dessutom får man översyn av de olika aktiviteterna under mässdagarna.
Här hittar ni det.

UBB_Omslag-690x887@2x

Mina måsten och favoriter i år bland aktiviteterna hlr föreläsningen som hålls på stora scenen. Ett livsviktig lärande som jag har fått delta i flera gånger. Att bli säker på hur man ska agera i kaotiska situationer kan göra stor skillnad. Hormoner och hemorojder bloggarna ger pepp till sömnlösa föräldra, att få skratta åt elendet kan vara skillnaden mellan att överleva eller bryta ihop.

För barnen finns mängder med aktiviteter coops ekostig, alltid lika uppskattad, tom tits expriment och nyhet för i år nikelodeons trafikbana; som jag tror kan bli en riktig hit för sonen. Sedan kan man i Tomtelands monter få träffa tomten redan i oktober.

Det finns som sagt massor att upptäcka och mina bästa utställar tips är acrilex för att det är de bästa vitaminerna till barn, bombadill för super roliga tygleksaker och tröjan som jag spanat in med bulle på som i bulle i ugnen. Kidsconcept outlet för bästa mässpriserna varje år. Pompidard för de skönaste baskläderna för barn. Om ni har med er småbarn är Liberos monter för blöjbyte värt ett besök eller två.

Sedan kommer två extra tips nämligen svenska kyrkan som under mässan erbjuder drop-in dop perfekt om man inte vill eller orkar göra en stor grej av det.

Som sista tips vill jag tipsa om att besöka utställares hemsidor och facebook sidor för flera av dessa har just nu tävlingar där man kan vinna entrébiljetter, dessutom brukar det stå om bra erbjudanden inför mässan. Håll ögonen öppna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.