Livet med en Tom – om livet med min prins

Äntligen ledig dag

Just nu är det mycket, mycket jobb och jag är rätt trött. Jag somnar i soffan, jag missar nattningen av sonen och så vidare. Idag har jag dock varit ledig och tillsammans med min familj. Vi tog en liten utflykt till shopingcentret för att kika på några saker. Jag passade på att växla in mina överblivna pund från Englandsresan. Sonen hittade en mössa han blev helt förälskad i, han som aldrig ber om något frågade om han fick den, så det blev en tidig födelsedagspresent.

Jag köpte mig en ny muminmugg på Cervera efter att ha fått hundra kronor att handla för och sedan hade ett presentkort på femtio kronor genom Allas panelundersökningar gick muggen på 49 kronor vilket kändes perfekt. Fanns bara en mugg med det motiv jag ville ha så lycka på den turen.

Sedan åkte vi till Elgiganten för att se om de hade Deadpool på blueray som de annonserat om för 99 kronor, tur där med när vi hittade enbart en i hyllan. Ja det räckte ju med en. Ibland är det stolpe in och det var lite materiell lycka på den här dagen.

Viktigare är att det var en dag som jag fick vara nära min familj. Skratta, kramas och prata med varandra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.