Livet med en Tom – om livet med min prins

Vi fortsätter sjukstugan

Här har vi fortfarande vattkoppor som inte läkt ut, så fortsatt hemmavarande för sonen.

Till något roligare och spännande, Toms framtänder är på väg ut nu, ska bli skönt för honom att få dem, de har varit saknade. Dessutom ska det bli spännande att se så de inte är skadade. Håller alla mina tummar för att det är okej. Det är svårast med ovissheten.

Bäst idag var att få dricka kaffe och prata lite med pappa och mamma, har saknat dem rejält eller kanske bara saknat någon annan än de här hemma. Älskar min familj, men ibland måste man få prata med någon annan.

Annars känns den här helgen som fredagen den 13e i följetong. I fredags fastnade jag med en klänning i en buske och drog så klart sönder den. I torsdags fick vi punktering på bilen, löste sig dock snabbt och smidigt tackvare bästa däckverkstan i stan med bästa service personalen, absolut inte sponsrat utan bara ständig upplevelse. Idag upptäkte jag att min cykel är borta ur förådet. Japp den här veckan går till historien som en av de sämsta. Det kan bara bli bättre.

Just nu i mina böner, finns en önskan om mer ork och kraft att kunna hantera motgångar som allt som oftast är världsliga och att kunna göra skillnad i mitt liv och andras liv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.