Livet med en Tom – om livet med min prins

Dagens ord/ dagens tema

I går hoppade jag på Mikaelas april utmaning med ett nytt ord eller tema varje dag. Jag brukar tycka att dessa utmaningar är svåra att hålla igång, men den här gången finns det en mängd intressanta saker som jag längtar att få skriva om.

aprilutmaning

Jag började ju igår så det finns några som jag inte tagit upp; vi får se om jag går tillbaka annars blir det från den 6e.

Dagens tema var favoriten bland vårtecken. Jag som älskar våren har svårt att bestämma mig vilket som är favoriten. Älskar när det börjar lysa gult i vägkanten av tussilago eller hästhovsört. Ännu bättre är de när de plockats av barnhänder och sätts på köksbordet i vatten brukar bli bra med äggkopp eller snapsglas. Är det istället alla vattenpölar som blir av aprilvädret som man kan hoppa i så det stänker; tänk vad bra det är med barn så att det blir legalt att göra det utan att någon tror att man är galen. Är det att man får börja använda mindre med kläder, tunnare mössor, lättare jackor och med det upptäckten att sonen återigen vuxit ur halva garderoben av ytterkläder. Trots allt detta tror jag att min favorit är att få byta bort dubbdäcken och sätta dit våra härligt tysta sommardäck, i år dröjer det till sista minuten att få det gjort på grund av full kalender både för oss och firman. Så än är det vinter kvar här hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.