Livet med en Tom – om livet med min prins

Höstens lyxigaste event

I fredags var jag på event i Stockholm på Sparadiset. Ett mysigt litet spa på Sibyllagatan. Blev genast lite kär i miljön. Vi blev väl omhändertagna av personalen och kunde boka in oss för både en massage på 15 minuter och en hudanalys.

Våra värdar var fina Diana och Lina som såg till att vi fick gott att dricka och äta och en underbar stund av kvinnliglyx.

DSC_0490

I glasen serverades bubbel i poolernas bubbel. Tänk att bubbel kan vara så underbart. Det serverades chips och nötter som tilltugg och från foodlab kom underbara minihamburgare och perfekt tonfisk tillsammans med god ostbricka.

DSC_0500

Kvällen var ljuvlig och vi fick se fina kläder från milook blev väldigt förtjust i en sebrarandig top får se om den kvalar in på min önskelista och nej jag är inte för gamal för önskelista.

DSC_0519

Min hudanalys blev intressant även om jag visste det mesta; den är torr och på gränsen till söndrig. Jag måste vara försiktig med peeling och återfukta den, nu kommer ju årstiden som misshandlar huden ännu mer, det blir ju inte bättre.

Jag måste också nämna massagen för det kändes så lyxigt med härliga täcken och mjuka bänkar och knastriga muskler som njöt av att bli omhändertagna.

DSC_0493

Kvällen avslutades med en lyxig utdelning av vinster i olika tävlingar som pågick under kvällen och lyckliga jag gick hem med en underbar vintermössa från favoriten geggamoja

DSC_0526

Sedan gick vi hem med en lyxig goodiebag som verkligen sammanfattade hela kvällen som höstens lyxigaste event.
DSC_0549DSC_0548DSC_0550
Lyxigt doftljus från k.lundqvist underbara underkläder från Pierre Robert Älskar verkligen träningsbhn, många hud och hår prover och fina rabatter från sparadiset, ansiktsmask från yves rocher, magasin från Daisy, reflex och kupong från valio och en sockerskrubb från Oliva

Tack fina tjejer både arrangörer och gäster, det var en mycket trevlig kväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.