Livet med en Tom – om livet med min prins

Loppi bloggbag

I veckan hämtade jag ut min Loppi bloggbag den första på länge som jag fått, så jätte kul.

De inne häll en liten modellbil från Citroen; en C4 Picasso. Sonen gillade den skarpt och sa att en sådan ska han ha när han blir stor. Ja tillsammans med alla de där andra bilarna i hans drömmar, men denna är ju faktiskt realistisk. Kul att få en bil som man kan känna igen i trafiken så nu kommer det att räknas bilar med detta märke när vi är ute och kör.

Sedan fanns det en kräm från Aco minicare, den kunde inte kommit mer lägligt hem till oss eftersom sonen har extremt känslig hud framför allt på händerna som nu i vanttider torkar ut på noll tid och snabbt blir till torrsprickor. Så den här kommer att användas flitigt och förhoppningsvis blir hans händer mjuka och sköna igen. Han tycker i alla fall inte att den svider vilket är en bra start.

Bamse för den yngsta är en lättläst tidning som både är som en serietidning och pekbok. Sonen tyckte den var jätte bra eftersom han kunde läsa den själv; lite större text och inte så mycket på varje sida. En tidning för flera åldrar; för de minder att läsa för dem och för de större som precis lärt sig läsa själva. Den var helt klart en av favoriterna.

Från Philips Avent kom en spillfri pipmugg som blir perfekt att ta fram när mini kommer på besök. Kanske redan på söndag.

PÅ Söndag har jag ju Living and room party här hemma och då tänkte jag bjuda de mindre på allt det goda från Semper kläm gröt och rismums hoppas jag ska falla de små i smaken. Det är perfekt med lite av varje att ta fram när det är smått på besök.

Den skulle även innehållit ett mini förstahjälpen från Folksam, men detta kit saknades i mitt paket och jag kan därför inte recensera den.

IMG_20141124_233739

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.