Livet med en Tom – om livet med min prins

Halloween

Idag är det Halloween och hos oss firas detta inte alls, det är inte en högtid som har passat in i vårt liv, däremot så älskar min mamma allt som kan firas så där firade han lite igår med fika, pumpalykta och en hel del dekorationer.

Idag så hade en av kompisarna en Halloween fest så i tre timmar var han där och lekte och åt godis som Darth Vader, det var nära att det inte blev någon utklädning alls utan han blev lite panikslagen när det var dags att byta om och tårarna rann. Vi sa att det var okey att komma outklädd och det viktigaste var att han kom dit. Då blev allt ännu värre och han skulle stanna hemma. Till slut kom vi iväg i mask och med lasersvärd, men med capen i fickan. Nej min son har aldrig gillat att klä ut sig och det var inte det viktigaste.

Jag tycker att det är kul att sonen får uppleva allt detta bara jag själv slipper fira på det här sättet. För firar det gör vi, det är ju all helgona helgen, vilket är samma helgdag bara lite olika traditioner och för mig är det kyrkliga viktigt, så imorgon ska vi tända ljus på gravar och minneslund och minnas det som varit.

IMAG0730

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.