Livet med en Tom – om livet med min prins

Bloggmiddagen

Den här senhösten har mängder med roligheter inplanerade och en av de tillfällen som jag ser mest fram emot är bloggmiddagen som anordnas av underbara Eva och Anna. Det är så underbart mysigt att få träffa bloggkolegor under lite lättsamma former och äta gott. Att dessa två kvinnor förra året var helt galna gällande de ordnade goodiebagsen det var ju inte helt fel och vi fick i stort sätt släpa oss hem.

Denna middag går av stapeln här i november och jag undrar hur jag ska stå ut med att vänta ända tills dess, men för mig hinner det ju bli en Rättvikshelg innan och det innebär ju en massa planerande och tänkande. Jag är åtminstone grymt tacksam både för att jag får delta och att det faktiskt inte krockade med något annat.

En av sponsorerna är playmobil, som jag själv växte upp med och lekte med väldigt mycket. Jag tyckte om att leka med en operationssal som jag hade och så hade jag en iglo med inuiter till. Det som jag uppskattar med allt detta är att det har hållit sig så väl genom åren som jag lekte med dem och sedan alla massa år det legat och väntat på min son att kunna leka med dessa. Naturligtvis har det kommit mycket nytt och denna som är en bild från Tjejmorsan tycker jag är helt fantastisk. Ett tivoli att leka med här i vinterkylan och kunna minnas alla varma dagar på Parken zoos tivoli och längta lite till nya somriga dagar som kommer igen.

.facebook_1414006396654

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.