Livet med en Tom – om livet med min prins

Det hjälper att skriva

Ja för helt plötsligt kom minneskortsläsaren fram, så nu är jag tillbaka i matchen igen. Tyvärr så blev det inte en alltför bra natt eftersom jag inte lyckades somna förrän klockan två och sedan vaknade jag fem. Fy för sådana dygn, har inte känt mig vettig på hela dagen utan gått i någon slags dimma.

Trots det har jag varit ute på promenaden på förmiddagen och jag har hunnit med att läsa lite kurslitteratur, skönt att ha hunnit med det eftersom slutet på den här och hela nästa vecka är super inbokad. Jag har dessutom en faslig lust att åka till Stockholm i morgon eftermiddag, men vi får väl se hur det löser sig med det.

Helgen som var kunde i alla fall inte ha blivit bättre, på lördagen åkte vi till Parken zoo för säsongsavslutningen i nöjesparken. Det var fritt inträde och karusellåk så det blev alldeles för mycket folk i kö till karusellerna, så vi gick in i djurparken som då var lugn, till och med lekparksdelen var hyfsat folktom. Sedan tog vi en tur i shopen och tittade på gosedjur och dylikt. Tom hade redan fått sin delfin i överraskningspåsen i vinst varje gång, den har han önskat sig hela säsongen så det blev bästa avslutningen. Jag shoppade lite till mig också, boken har jag önskat mig hur länge som helst och nu fick jag den för 40 kronor. Mjukis apan var också till mig, den är gjord till förmån för plan och pryder nu sin plats på en hylla i vardagsrummet.

IMG_6251

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.