Livet med en Tom – om livet med min prins

Biomys för vuxna

Igår kväll var jag och sambon på bio tillsammans vi såg Expendables 3 eftersom jag haft turen att vinna dessa biljetter. Den hade flyttats till den minsta salongen här i stan och det kanske var tur för annars hade det känts rätt tomt för det var inte mer än 15 personer på bion. Ja de sista gångerna jag varit på bio i stan så har det sett ut så inte mycket folk alls. Det tyder på en sak det är för dyrt att gå på bio.

Jag är ju också en sådan som älskar film hemma i tvsoffan, man kan sitta bekvämare. pausa för toalettbesök och hämta det man är sugen på. Dessutom sitter min sambo så mycket skönare hemma eftersom han har fysiska problem med svanskotan och ja han glömde sin sittdyna så gårdagen blev en smärre plåga.

Filmen däremot var helt i min smak, en bra aktionrulle med mycket bra skådespelare. Ja det är en uppföljare så kanske inte en full poängare, men en stark 3a får den av mig. Gillade skarpt att trots många duktiga kampsportare med i filmen så blev de inte för mycket och för långt med dessa.

expendebles 3

Nu ska jag snart hämta min gulliga unge hos mormor och morfar som var så snälla att ställa upp med kort varsel.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.