Livet med en Tom – om livet med min prins

En vanlig utflykt kan bli ett helt äventyr

Med tanke på lovad temperaturer idag så tänkte vi oss att göra så lite som möjligt, vi skulle byta en bil på BR till Tom som hade blivit dubblett så det fick vi hjälp med och sonen lycklig för att han fick en ny bil. Väl där så tjatade Tom in sig på Ikeas lekland och det var nog hans tur för det har varit flera tillfällen när vi inte haft tid så då hade vi en timme att slå ihjäl på Ikea. Sambon hittade glas han ville köpa så nu gäller det lika många ut innan vi köper dessa. Sedan har jag som sagt problem med förvaring vid mitt kontorshörn så jag tänkte komplittera mitt galant skrivbord med ett extra hörn, bara för att upptäcka att det håller på att utgå och därför kanske inte skulle finnas. Det visade sig att det fanns skiva men inte fäst ramen. Köpte skiva och fick hjälp att se att det saknade fanns i Uppsala så utflykten fortsatte dit och det är ju inte jätte långt, men det hann fan hända allt. Det slutade med att jag var glad att vi kom hem hela och välmående.

Vi åkte iväg med lite snabbmats intag i bilen och det tog tvärnit; olycka längre fram som gjorde att trafiken stod helt stilla, ja ja bara att gilla läget. Sedan kom trafiken sakta igång och då blir folk som tokiga kryssar mellan filerna m.m. Vilket leder till ännu en krock i kön suck. Kan inte folk ta det lite lugnt det är väl bättre att komma fram sent än sluta i spillror. Vi kom fram i alla fall och jag får som vanligt tok springa till en toalett; fan jag är pinknödig jämt. Öppnar första toa båset där ligger det en stor bajskorv och flyter, så väljer nästa för jag håller på att kräkas på kuppen, nästa skitig till tusen, men åtminstone spolat. Ner till tag själv och hämta hyllan, inte halva priset som i Västerås men jag fick tag i det jag skulle.

Åkte sedan in på Toys´r´us och kikade runt lite för sonens skull och så skulle vi se om de hade en laddare som var slut i Västerås och se där, där vände dagen totalt för de hade en kvar för bara 30 kronor så lycka i en liten laddare. Sedan blev det några små saker till och ett väldigt lyckat besök.

Sedan var det bara vägen hem och värmen började kännas i huvudet trots att vi spenderat mest tid i kylda områden så vi tog det lugnt och var med om flera galna omkörningar speciellt när vi låg bakom en husvagn. Priset togs dock när vi kom mot Västerås där E18 är enfilig på grund av vägarbete där möter vi helt plötsligt bilar i vår fil för de kör om en lastbil med bekymmer jag får nita för att inte frontal krocka trots att det på platsen är omkörningsförbud. Så det var en intressant dag ur trafiksynpunkt så nu är jag helt slut.

IMG_20140602_152227

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.