Livet med en Tom – om livet med min prins

Äntligen vid datorn

Ja förra helgen var en underbart tokig en, vi började på lördagen med en tur till Lekmers fysiska butik i Barkaby. Det var premiär och jag vet hur det är ska man få något en sådan dag så ska man vara där i tid. Så jag och familjen åkte dit och var där drygt en timme innan öppning. Inte först men nästan. Pappan i den här familjen har nästan fobi för att stå i kö så han tog sonen och gick till McDonalds och åt pannkakor tills det var dags för öppning då blev det så där trångt som det blir när alla ska in samtidigt hade som mål att kika lite i deras outlet och visst fanns det fynd, inte så mycket men lite grann till Tom köpte för 224 kronor och fick en goodiebag för det. Sedan ställde jag mig i kö igen för att se om sonen valt något med pappa, men det blev kaos så vi gav upp och ansåg oss nöjda. Istället passade vi på att fiska fiskedam utanför. Den bästa påsen någonsin med en semper klämmis och lite roliga små leksaker och klistermärken, älskar att det inte bara var godis.

IMAG0133[1]IMAG0134[1]IMAG0136[1]

Sedan blev det hem och iväg på familjemiddag, blev väldigt sent och det var en trött <kotte vi tog med oss hem.

Trots det var vi uppe tidigt på söndagen för då bar det av till Stockholm och biopremiär med Sofia den första, jag lyckades få tag i platser vi facebook hurra. Åh vad lyckliga vi var när vi åkte Tom och jag, vi kom till city och då blev det naturligtvis toalettpanik så vi tog en snabb fika på McDonalds innan det var dags att gå till bion, vi sprang på Ewa och Anna i kön och hann prata lite grann. Innan det var dags att ta plats i biosalongen, botanisera bland allt gottis och sedan se filmen.
Den var både rolig och för Tom lite läskig, han kröp upp i knät och gömde sig i min urringning när det var läskigt, men det var en mycket nöjd kille som lämnade biosalongen. En mycket välordnad premiär av One37

IMAG0141[1]IMAG0143[1]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.