Livet med en Tom – om livet med min prins

Tumble time with bobles

Japp igår tog jag och Tom och skolkade från vardagen. Vi valde att ta en dag ledigt och ta tåget till Stockholm. Vi hade fika med oss och Tom valde en pysselbok på Pressbyrån som vi kunde ha på tåget. Mycket folk på tåget men det gjorde inget vi fick sitta bredvid varandra och tog fram vår fika Tom hade bulle och mer och jag kaffe. Det var en sån där perfekt dag allt var kul och klaffade.

Vi gick lite i affärer och Tom valde en fin kudde till sitt rum och ett litet lego. Så klart man ska få välja något när man är på utflykt, men den här gången hade vi andra planer än att shoppa så jag blev helt utan.

Syftet med vår lilla resa var att vi var inbjudna på ett litet lekevent med Bobles av Liniz och Jenny. Vi höll till på Illium bolighus i Kungsträdgården det enda stället i Sverige där Bobles säljs.

Det blev en underbar stund med mycket lek och tid tillsammans för sonen och mig, tänk att så lite kan skapa så mycket kreativitet.

Medans barnen lekte så fick vi föräldrar historien om Bobles berättad för oss och dessutom en genomgång av de olika sakerna som finns. Bobles huvud del är att barn är skapta för rörelse och vi vuxna också (därför sitter jag här i soffan med datorn i knät). Min son var precis en beskrivning av detta han var inte still många stunder under de timmar vi var där och han hittade många roliga saker. Det jag själv fastande för var just kreativiteten och att de är så snygga. Inte nog med att det de har olika användnings områden beroende på ålder eller om man vill öva olika saker som balans eller bara rörelse.

Jag som älskar att tipsa om just dop presenter tycker att detta vore en perfekt sak och det finns de mindre delarna som inte kostar en förmögenhet till de större delarna som man kan gå ihop fler om.

Så hur såg det då ut när vi lekte:

IMG_20140318_131500IMG_20140318_131544[1]IMAG0107[1]IMAG0108[1]IMAG0110[1]

När vi gick hem fick vi en liten påse med överraskningar som var mycket populärt för Tom som inte så ofta fått en egen påse. Den innehöll både lite smått från Bobles och lite från Illium Bolighus.

IMG_6047

Tack för att vi fick komma och leka det gör vi gärna igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.