Liniz's resor

Vinn sångboken ”Och nu så vill jag sjunga”

Vilka barn älskar inte Astrid Lindgrens barnvisor? Årets julklapp är här med en helt ny sång bok Och nu så vill jag sjunga med Astrid Lindgren visor. 30 sånger om Pippi, Madicken och alla de andra…

Perfekta julklappen för er som älskar att sjunga eller för er som är som jag som sjunger hellre än bra. Dessa sång böcker med både text och musik har varit min räddning för att lära min son alla fina barnvisor och i alla fall försöka sjunka.

Nu har EN av er chansen att vinna denna fina boken. 

Och nu så vill

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom 14 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Sofie B

STORT GRATTIS!!

**************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Jag garanterar inte att vinsten hinner fram innan jul och nyår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella Wikström

    Mina söner skulle bli överlyckliga om de fick denna i julklapp! Dom har just börjat sjunga olika sånger och tycker att de är så kul när man sjunger med dom vid läggdags!

  2. Jessica Hultén

    Nostalgi!❤️ Bu så man själv fått barn så vill jag gärna att vår som,Melvin ska få uppleva Astrid Lindgrens sagovärld,så att vinna denna fina bok hade varit toppen!Han blir lyrisk så fort pappan i huset tar fram gitarren,och börjar genast dansa till minsta lilla melodi han hör!❤️ Så vi håller timmar och tår för ännu fler fina sångstunder tillsammans med Pippi och vännerna!❤️ Delar på fb!

  3. Rebecca Andersson

    Jag är gärna med! Har delat på fb och heter Rebecca Andersson. 🙂

    Håller tummarna för denna skulle min dotter älska. Hon har precis ”hittat” Pippi och när min dotter har 2 flätor så försöker hon tralla på pippisången och håller ut sina flätor hahaha min söta lilla tjej. <3

  4. Lisa Persson

    Älskar att sjunga så vill självklart vinna den här som skulle användas flitigt med min dotter och bonusdotter

  5. Jessica Olofsson

    Delat på Facebook som Jessica Olofsson.

    Att sjunga tillsammans med sonen är underbart och med lite musik blir det ännu roligare. Dessutom kan det vara bra att få hela texterna för ibland sviker minnet en.

  6. ingela25

    Denna bok skulle användas flitig av mina barn som älskar att sjunga och lyssna en massa på musik för att sjunga med så denna skulle vara helt perfekt.

  7. Johanna M

    Jaaaa snälla låt mig vinna till pippi långstrumps största fantast

    Det tjatas konstant om Pippi hemma hos oss vi har alla tecknade filmer som rullar jämnt när vi är hemma. Och hennes pippi kläder och dockan finns alltid med henne.
    Och denna boken skulle bli så otroligt älskad av en pippi tokig liten tjej

    delar på FB https://www.facebook.com/johanna.karlsson.3781

  8. Lisette

    Åhhh du förstår inte, jag har tittat på denna och skulle så gärna vilja vinna denna bok till min son!! Han älskar musik och står och dansar, sååå söt. Och jag har astrid lindgren speciellt nära hjärtat från barndomen! <3

  9. Jennya Johansson

    Jag blev både mormor och farmor samma år och nu är de små raringarna så pass stora att de uppskattar böcker och läsning. Mitt ena barnbarn vill gärna läsa själv. Han babblar på och bläddrar men det är ingen som förstår vd det är han vill berätta, hahaha. Dessa barn och deras fantasi kan man som vuxen avundas. Jag kommer att tillbringa hela julen och nyår med barn och barnbarn uppe i Sälenfjällen så det kommer både att läsas och sjungas!!! Glada decemberhälsningar Jenny-Anne

  10. Annelie

    sång är det bästa vi vet,Min yngsta har inte så stort ordförråd, men när hon sjunger så hör man texten .hoppas så på denna boket. så att vi får mer att sjunga 🙂 delar på fb i namnet Annelie Matikka

  11. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna den här fina boken till min dotter Alva. Hon skulle bli riktigt glad då hon älskar att sjunga.

    Delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  12. Gunnel

    Jag har inte Facebook men skulle bli jätteglad om jag vann! Min dotter älskar att sjunga men har tyvärr en tondöv mamma.. 😛

  13. Mayas pappa

    Hej,
    jag vill vara med och tävla om denna fina bok. Skulle ge den till dotterns kusin i julklapp.

    Mvh Mayas pappa.

  14. Ellen wadström

    Stått & bläddrat i denna boken när jag var inne i stan, såå fin!! Vill gärna vinna den till dottern (Ellen wadström) som blir 1 år imorgon!:)

  15. Johanna - RosaBubbla.se

    Vi älskar Astrid Lindgren och Sigrid älskar i synnerhet Pippi. Den här boken hade varit helt fantastiskt att få ge henne!

    Delar offentligt på Facebook som Johanna Håkansson och har taggat dig i delningen. =)

    Kram Johanna

  16. Malin Svensk Björck

    Jag är med och tävlar 🙂
    Skulle vilja sjunga med mina syskonbarn.
    Delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
    Ha en fin andra advent!
    Mvh Malin Svensk Björck

  17. Kathrine Sjörup

    Absoluta favoriten är Astrid Lindgrens sagor och att sjunga. Båda tjejer skulle njuta av en sådan bok och jag skulle säkert själv ha den på kvällarna när dem sover. Hihi.
    Delat och gillar skarpt!

    Kram kathrine

  18. Cecilia Max

    Åhhhhh, denna vill jag sååååå gärna vinna!!! Har en annan liknande bok som används riktigt mycket. Och Astrid Lindgren sångerna är ju så himla mysiga!!!!

  19. Carina Andersson

    Delat som Carina Khina Andersson.. Hade så gärna velat ge den till
    Mitt lille barnbarn på 1,5 år och hans lillasyster som ännu ligger i min dotters mage så de säkert kan få lära sig våra fina svenska Astrid låtar

  20. Sofie B

    Åh den här boken skulle Elsa älska! Hon blir alltid så glad när man sjunger för henne och så roligt med Astrid favoriter! Hoppas, hoppas!

  21. Johanna Andersson

    Den här har jag suktat och längtat efter länge. Vi sjunger varje kväll i sagoböcker och att nu favoriten Astrid Lindgren släppt en med sina låtar är ju helt fantastiskt. Dubbelfavorit på det!!

  22. Pernilla

    Ååh den vore perfekt åt vår kille som helst vill att mamma skall gå och sjunga bla emil o pippi hela dagarna.

  23. Terese

    En perfekt liten julklapp till mina små änglar. Då jag antagligen kommer jobba på julaftonsmorgon så hade denna varit perfekt julklapp att lägga fram till dom så dom kan roa sig med den tills jag kommer hem och vi kan fira jul tillsammans senare på dagen

  24. jessamy

    Åh.
    Delar i namn Linnéa Möller.

    Killen som sklle få dennna om jag vann är 2,5år och såg bilden och ropa glatt där kommer pipppi 🙂