Liniz's resor

Vinn Disney Prinsessor

Disney Prinsessor är faktiskt populära hemma hos oss och Disneys prinsessfilmer. Det finns ju så många bra. Senaste favoriten är såklart Tingeling och Piratfen, men även andra Tingeling filmer, Modig, Lilla Sjöjungfrun och Askungen går varmt hos oss och jag gillar de filmerna också. Nu har TVÅ av er chansen att vinna en varsin Disney Prinsessa som syns på bilden nedan. Perfekt liten docka att ha med sig på resan vart ni än ska resa i sommar eller i höst.   bild (2)

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status. (Har du inte FB, så maila gärna inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig [email protected] * Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar och motivera varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 31  juli 23;59! Lycka till!!! :)

 

************************

Vinnare blev;

* Elin L & Johanna A

STORT GRATTIS!!!

**************************

 

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin H från Eksjö

    Jag vill vinna till vår dotter, fyra år som älskar Belle! Tyvärr har vi inte råd med så mycket leksaker så det vore väldigt välkommet!

  2. Emma

    Hej, har delat på FB (Emma Elliott). Jag skulle gärna vilja vinna denna fina prinsessdocka, för då skulle jag ge den till min dotter som är en prinsessa galen i prinsessor. Hon skulle bli hur glad som helst, och att se hennes glada ansikte är anledning nog att vilja vinna.

  3. Gunilla Egelstad

    Delat på fb Gunilla Egelstad
    Känner en liten prinsessa på 6 år..
    Som skulle bli överlycklig om hon en egen prinsessa får..
    Jag skulle bli världens bästa faster meddetsamma..
    Och tror även att det skulle glädja hennes mamma!!

  4. Emma

    Hej jag är med och tävlar!

    Den här tävlingen är ju bara för perfekt, Min systers dotter vilja hon leker jätte mycket att hon ska vara prinsessa, Vilja ska ha flätat hår, lossas örhängen och klänningar till höger och vänster. Jag vet en tjej som kommer bli överlycklig och ännu då prinsessan bella har en gul klänning vilket är viljas älsklings färg.! Jag hoppas verkligen på vinst!!

    Delat på fb: Emnitus hjorth

    Hotmail: [email protected]

    Delat i min blogg: http://www.nattstad.se/Emmahjorth/disney—317-14861907

  5. Malin Svensk Björck

    Hej!
    Jag delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
    Den här skulle jag vilja ge till min guddotter.
    Hon älskar att leka med dockor!
    Det gjorde jag också när jag var liten, tyvärr brann alla mina och mina systrars dockor upp när jag var 15 år och vårt hus brann. Så det finns inget som hon kan ärva efter oss. Men hon kan ju spara sina favoriter och sen ge vidare i släkten. Sånt gillar jag 🙂
    Ha en fin vecka!
    Mvh
    Malin

  6. Inger Hofalk

    Jag är gärna med och tävlar har en dotter-dotter som önskar sig Belle – Dockan
    vill överraska med en så fin present från er. Disney film är allas favorit.
    Delat och gilla.

  7. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar och skulle väldigt gärna vilja vinna den fantastiskt fina Belle-dockan till min dotter Alva. Hon har länge önskat sig Disney prinsessdockorna men ekonomin har satt stopp för det så det har inte blivit något inköp ännu, så det vore därför super kul att överraska henne med denna som dessutom kommer ifrån min absoluta favorit Disney film.

    Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  8. Eva Gustafsson

    Känner en liten tjej
    som blivit överlycklig för denna grej.
    Hon har själv ingen krona på sin hjässa
    men är ändå moster lilla prinsessa.
    Är så otroligt go och snäll
    och förtjänar verkligen en egen Belle.
    Vore så kul att henne denna får ge
    då skulle hon med hela ansiktet börja le.

    Mvh Eva

    Har delat här: https://www.facebook.com/eva.gustafsson.7921

  9. Elin Larsson

    Lisa har precis fått ärva mina gamla Barbiesar, då snackar vi 30-åringar 😉 MEN dom är ju inga prinsessor… Hon skulle hoppa högt av lycka om hon vann en egen prinsessa! Jag delar på min fb-sida Elin Larsson

  10. Eva Flood

    Gillar delar på FB Eva Flood
    Till barnbarnen Sarah och Maja som älskar allt vad dockor och prinsessor heter .

  11. Sofis

    Belle är en stor favorit, hon måste verkligen hit.
    Hem till Juni som är fyra år och kan borsta hennes hår.
    Det finns inget bättre ställe för vackra Belle.

    Delar och tävlar!
    Sofia L

  12. Klaudija Martinovich

    Jag skulle bli så glad om jag vann en av dessa dockor. Mitt kusinbarn Katarina bara ÄLSKAR Barbiedockor. Hon skulle bli så glad om jag gav en sådan till henne på hennes födelsedag.
    Delar på fb i mitt namn Klaudija Martinovich.

  13. Kathrine Sjörup

    Jag måste bara vara med och tävla. Våra prinsessor här hemma skulle tjuta av glädje då även ”barbiedockor”nu är poppis likaså disneys prinsessor. Dem är ju så smälla säger den äldsta.
    Delar på fb i mitt namn Kathrine Sjörup

  14. Anja

    Delat Anja Lennartsson.
    Jag har en liten kille på 3 som älskar dockor och pysslar klär på och klär av. Pratar gör de också med varandra. Vore underbart med lagom stor och väldigt söt docka att kunna ta med sig i handbagaget.

  15. Johanna Mårtensson

    Klart att vi är med och tävlar.
    Jag delar / Johanna Mårtensson

    jag har en docktokig liten tjej som än så länge endast äger en mjuk docka och hon blir alltid lika arg när hon får lämna ifrån sig kusinens barbies. Så detta skulle bli en perfekt present till henne när hon snart fyller år.

  16. axdal

    Jag har delat här https://www.facebook.com/axdal87
    Jag har ett dotter hemma som älskar dessa barbieprinsessor. Hon har snövit, askungen och modig och att få utöka hennes samling skulle vara väldigt kul. Att få ge henne något nu vore extra skönt för mitt mammahjärta då vi endast tillbringar våra lediga dagar på hemmaplan. Önskar så att vi kunde komma iväg någonstans men det har vi inte råd med. Så att få ge henne en liten present vore kul.