Liniz's resor

Solna Centrum – Barnvänligt Shopping Center

Igår var jag ut ett ärende till Solna Centrum och passade även på att shoppa lite.

20140417-095401.jpg

Jag hittade egentligen massa roliga saker åt Oscar som jag vet att han skulle vilja ha… Men nä denna gången shoppade jag faktiskt åt mig. Han fick så otroligt mycket nytt innan vi åkte på semester.

20140417-095519.jpg

Jag hittade faktiskt mina favorit jeans Nudie på rea. De brukar aldrig ha min storlek på rea men igår hittade jag faktiskt ett par ljusa 25;or precis vad jag var ute efter. Sen blev det några härliga toppar och en Leo klänning, snyggt t sommaren!

20140417-095713.jpg

Solna Centrum hade även ett stort fint lekrum för barn. Det var helt tomt igår, men kan tänka mig att det fylls på helgerna eller eftermiddagarna.

20140417-095817.jpg

I veckan har jag passat på att vårstäda våra garderober och lämnade faktiskt in lite kläder till Stockholms Stadsmission. Hett tips om du har urvuxna kläder eller tröttnat på dina kläder.

Åh håll utkik inom kort kommer jag att lägga upp en tävling där EN av er kan vinna ett presentkort i Solna Centrum att shoppa loss för.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Sv: Ja visst är rosa bubbel bäst!! Älskart alldeles föööör mycket. 😉 Hoppas ni får en fin påsk och jag tror att jag måste ta mig en tur till Solna Centrum snart. Kram