Liniz's resor

Vinn en Påsklovskryssning med mat

Påsklovet närmar sig med stormsteg och ni kanske inte har hunnit planera något inför stundade lovet? Varför inte åka på en påsklovskryssning med Birka Cruises?  Det finns massor av roliga aktiviteter för barnen ombord och dessutom kan man ju bada och varför inte lyxa till det så mamman eller pappan kan gå på SPA.

Nu har EN av er chansen att bli den lyckliga vinnaren en till en påsklovskryssning med Birka Cruises  för en familj med avresa under perioden 13/4-20/4.

I priset ingår:

          Boende i Utsides Hytt
          3-rätters Kryssningsmeny / Barnmeny i à la carte restaurangen
          Frukostbuffé
 

20140326-213016.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig [email protected]

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt vilket namn du delar tävlingen i.

Tävlingen pågår tom  5 april 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Carolina

STORT GRATTIS!!!

**************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Delar som Johanna Kenas och håller tummarna för en minisemester för familjen inom kort! Jag är inte helt sams med försäkringskassan och därför är ekonomin lite knaper just nu, detta vore toppen att få bjuda familjen på! .)

  2. Tina A

    Gillat & Delat på fejjan som Tina Abrahamsson! Hoppas som attans på att vinna den underbara kryssning och få lite lyx och flärd!

    Håller tummar och tår! <3 <3 <3

  3. Nadja

    Skulle verkligen vilja smita iväg från vardagen då det är extremt stressigt runt mig just nu.

    Delar offentligt på fb under Nadja Rutström

  4. annika

    Min man och jag sliter som TIGRAR för att hinna med allt. Barnen far runt som APOR när de leker.På kvällen är benen lika trötta och tunga som ELEFANTENS. Helst av allt skulle jag bara vilja krama hela min underbara familj lika hårt som en ANACONDA men då blir ju inget gjort… Vårt liv är som en cirkus och ett zoo!
    Skulle gärna byta vardagen mot Ålandshav !
    delar på bloggen

  5. Christina Frisberg

    Klart jag vill vara med och ta chansen att vinna en härlig kryssning med
    Jag har delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina frisberg
    HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!! <3

  6. Maria Nyberg

    Hej! Har delat på FB 🙂 Det vore välbehövligt för mig, ensamstående småbarnsmamma. Hoppas, hoppas!!! Maria Nyberg

  7. Tina Johansson

    Det här hade varit något att få bjuda med mina tonårstjejer på.
    Få umgås med dem utan att småsyskon är med och pockar på uppmärksamhet.
    Delar på min fb Tina Maria Therese Johansson
    /Tina

  8. Elin E

    Åh, vilken lyxig tävling. Jag skulle gärna vilja bjuda med min mamma och min äldsta dotter som är 10,5 år. Vi tre ”tjejer” har en alldeles egen resegrupp vid namn ” Reisegrupp Marimba” och hittar på lite olika aktiviteter och resor lite titt som tätt. Det är alltid mormor som bjuder så det vore skoj att få bjuda igen lite. Dessutom så skulle jag bli populäraste mamman i stan, min dotter skulle älska att få bada i poolen, spana in parfymer i taxfreen och äta god mat och självklart umgås med alldleles ensam men sin kära mamma och mormor utan att småsyskonen pockar på uppmärksamhet. 😉

    Har delat på Facebook (Elin Eklind) ! 🙂

    Kram kram!

  9. Christina Kaakinen

    Jag är med och tävlar om denna fantastiska Påsklovs kryssning !
    Har delat tävlingen på min Facebooksida .
    Vore super att få komma iväg och bara umgås med barnen .Vi skulle verkligen behöva få lite mini semester.

  10. Sanna

    Åh, det vore fantastiskt att få överraska dottern med en liten resa under påsklovet. Den senaste tiden har det varit totalt fokus på vårt arbete med vårt event Mammamingel, och kvalitetstid med dottern har det inte alls varit lika mycket utav, och det gör att en resa vore lite extra uppskattad utav både mig och dottern.

    För övrigt har dottern pratat om att åka båt sedan förra sommaren, så det skulle verkligen bli en fantastiskt påsk present som hon skulle minnas länge. 🙂

    Givetvis delat vidare på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  11. Ida-Maria

    Hejsan! Jag är med i denna tävling! Min son Morris fyller år på Påskdagen den 20 april så detta vore ett perfekt firande för honom. Förra året hade han kräkis på sin födelsedag och i år infaller den som sagt på påsk vilket gör att den falls i glömska lixom. Jag fixar på fb med att dela såklart.

  12. Madeleine Esphagen

    Skulle vara så roligt att få ta med Victor (och sambon) såklart på en båtresa över påsken! Familjerna firar på olika håll och vi kan aldrig bestämma oss för var vi ska vara utan att det blir tjafs. Delar på fejjan under namnet Madeleine Esphagen

  13. Johanna Mårtensson

    Vilken toppen tävling som jag håller mina och familjens tummar hårt för att vi vinner.
    Hela familjen längtar efter att få komma iväg tillsammans och umgås leka och ta det lugnt.
    Är självklart även med och delar det på FB med namnet johanna mårtensson

    Ha fortsatt bra vecka
    kram familjen Mårtensson

  14. lottizdays

    Oh vad härligt det vore att vinna och försvinna en stund med sina små troll. Är ledig tre dagar med barnen så det vore perfekt at få åka iväg på detta.
    Jag har delat som Lottiz Törnqvist på FB.
    Håller tummarna.

  15. Hanna of Sweden

    Åhhh, det här vill jag VERKLIGEN vinna! 🙂 Hade varit supermysigt att få ta med grabbarna på en kryssning. Har delat inlägget – Hanna Arvidsson heter jag. ^^
    Håller tummarna!

  16. Emlisch

    Åh- detta skulle verkligen arbetslösa jag och min familj behöva. Pga ekonomin så blir det inte så mycket nöjen tillsammans som en familj just nu.

    Har delat på fb där jag heter Emelie Maria Johansson

  17. Jessica pettersson

    Å vad kul det skulle vara att få åka, mina killar har aldrig åkt färja o skulle älska det samtidigt som vi kan få lite tid tillsammans med familjen! Håller mina tummar ! Ha en härlig tid i thailand! Tävlar i namnet jessica pettersson! Kram

  18. Anneli Lund

    En utflyckt med familjen på stora båten vore så roligt, min treåring tycker det är jätte spännande! Har delat på Facebook.

  19. Carolina A.Ríos

    Jaggggggg vill vara med!!!!!
    Vilken häftig tävling, det skulle vara roligt att komma iväg med familjen på en bortkoppling från vardagen, med att bli omplyssad och serverad <3

    gillat och delat / Carolina A. Ríós

  20. Camilla

    Ååååå jag vet inte huuuur många gånger jag tävlat men aldrig vunnit men nu håller jag tummarna extra mycket! Minstingen fyller 1 år på påskdagen och det skulle vara perfekt att få fira honom på Birkas båt. Storebror älskar båtar och han skulle älska att få komma iväg på en liten resa!

    Delat på FB som Camilla Anell

    Ha en underbar resa i Thailand och ett litet tips: ultimate sunday brunch på Indigo Pearl är heeeelt fantastisk, ett måste om man befinner sig i Phuket 🙂

    Kram Camilla

  21. nettan

    Båda barnen lediga från skola och förskola, maken jobbar tyvärr men jag och barnen vill gärna hitta på något kul. Kanske vi skulle kunna ta med oss min mamma på en härlig kryssning 🙂
    Delar under Jeanette Santesson

  22. Jessica

    Åh, som mina barn tjatat om att få åka ”stora båten”. Har själv aldrig testat Birka men håller verkligen tummarna för att vi ska få åka!!
    Ha det gött i Thailand, gumman!
    Kraam

  23. Angelica

    Åååh vilka fantastiska tävlingar du har 🙂

    Jag vill så gärna bjuda med Casper och karln såklart 😉 På en kryssning nu innan C fyller 4(!) år. Han vill åka stor båt där man kan bada och leka i bollhav. Så nu håller jag tummar och tår.

    Önskar er en trevlig resa i Thailand.

    Kram kram

    Delar på facebook /Angelica Broman

  24. Sabine

    Åh, skulle verkligen vilja vinna detta! Vore perfekt att få komma iväg lite med Rickard och Lucas innan lillebror kommer! 😀 Och just nu så läggs en del pengar på huset såklart och en mini-semester prioriteras tyvärr inte. Håller alla tummar och tår! Delar självklart på FB! 🙂 Hoppas ni får en toppensemester i Thailand! 😀 Kram!