Liniz's resor

Lantgården på Nordens Ark.

På Nordens Ark fanns även lantgården med allt man kan tänka sig som finns på en bondgård.


Vi började med att hälsa på hos fåren som åt hö och sen gick vi vidare in på lantgården och där fanns det massor av roliga saker att leka med för Oscar. Allt ifrån roliga små leksakstraktorer till en riktig traktor i en sandlåda att leka med. Det är nog en dröm för många små killar att få sitta i en riktig traktor och leka.


Helt plötsligt blev inte djuren så intressanta som tidigare under dagen, men vi hälsade även på hos kaninerna. Dock var det en liten miss från min sida att vi var där efter kl 16, för var man i lantgården mellan 12-16 så fick man nog se och göra mycket mera och det var mer bemannat med personal hos djuren.


Varje dag den tiden var det även ponnyridning som vi tyvärr oxå missade 🙁


Men jag tror Oscar inte hängde läpp för det, eftersom han själv inte hade någon aning om det. Men jag skulle starkt rekommendera er att hellre gå till lantgården på dagen, då ni förmodligen får ut mest sv upplevelsen. Men han trivdes bra bland alla traktorer och vi fick slita honom därifrån… Barnen kunde även hoppa i hö men det var lite för högt för Oscar!


Hönsen och tupparna var såklart åxå roliga – här jagar Oscar en tupp & en höna, eller om de jagar Oscar ?! På Nordens Ark fanns även skrindor som man kunde hyra, vilket är toppen om man inte orkar släpa på alla sina grejer eller om barnen inte orkar gå!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. dianasdrommar

    Mysigt 🙂 En liten fråga vi åker till Turkiet nästa vecka och helt plötsligt ser jag att man ska vaccinera sig?? Har ni gjort det? Vad ska man undvika att äta?kramar Diana