Mammaliv i Nashville

Besök på Baby Björn ♡

Jag är en Baby Björn-älskare av rang och har allt från pottor, toalettring, haklappar, bärsele, babysitter, matstol och.. MASSA MER (!!) som jag älskat (och fortfarande älskar!) under barnens småbarnsår.
Så det var väldigt kul att få åka till deras huvudkontor idag och säga hej, kika på nyheter (Spana in dessa smarta!!) och diskutera smått & gott.
Älskar som jag sagt tidigare, att träffa härliga människor som brinner för det dom jobbar med & Josefine som vi hade möte med, är helt underbar. Så mycket älsk på det företaget och alla personer vi träffat. TJOHO!
Känner mig extra pepp på att ”stay true to yourself” och att köra mitt race.
Tusen miljoner tack Baby Björn <3jennybenny baby björn

jennybenny baby björn

Sedan åkte vi tunnelbana, till barnens förtjusning, till Jamies Italian vid Stureplan. Det var många som påpekade dåliga recensioner, men jag kan säga att dom kan man slänga i väggen. Jag ljuger och hittar INTE på när det kommer till mat. Jag är kräsen och äter ute mycket och ofta, så jag vet vad bra/dålig mat är. Här var det BRA mat. Så himla gott! Barnvänligt, underbara servitörer, fantastisk mat och mysig stämning. Ger alla tummar upp och rekommenderar verkligen för mysig familjemiddag. PS. Välj svamp-pastan. Herregud!! TO DIE FOR!
jennybenny jamies italian stureplan

jennybenny jamies italian stureplan

jennybenny jamies italian stureplan

jennybenny jamies italian stureplan

jennybenny jamies italian stureplan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.