Mammaliv i Nashville

Linas Matkasse, galet erbjudande & TÄVLING!

Denna veckan ska vi få testa Linas Matkasse. SÅ KUL!
Vi testar ”stora original-kassen” och jag är otroligt glad över alla recept!
Biffstroganoff, Parpadelle med fänkålssalsicca, sejrygg med ägg och pepparotssallad, kardemummakyckling med mangosalsa och potatis och purjolöksoppa med fetaostströssel.
YUM YUM YUM YUM!
Vill äta allt på en gång. Sån bra mat! Älskar att en stor del av utbudet är EKO!
Första rätten vi ska testa blir biffstroganoffen ikväll. Mhmmmm.
Älskar att få matkassar i Nashville & tänker boka en som väntar vid dörren när vi kommer hem. Mer praktiskt och enkelt kan det inte blir när man lever ett stressigt småbarnsliv och fantasin tryter när matlistan ska skrivas.
Gillar ni matkassar? Har ni testat?

VET NI?
Om ni inte har det, så kanske ni vill göra det nu.
Jag får nämligen ge alla mina läsare som testar Linas Matkasse för första gången en kasse från 299:- och ni får en fruktkasse på köpet värde 109:-.
Uppge koden TACKJENNY när ni checkar ut, eller klicka på länken så kommer koden med automatiskt.

Fatta vilket BRA PRIS för en veckas mat??

Och! Om ni beställer en kasse via länken ovan, kommentera nedan och berätta varför ni vill testa Linas Matkasse, för då får ni chansen att vinna ett presentkort till ett värde av 499:-.
Det blir ba tårta på tårta här med erbjudanden, haha. Så härligt!
För att vara med i tävlingen om presentkortet, måste man alltså beställa en kasse från 299:- (och en fruktkasse värde 109:- kommer med på köpet!)jennybenny linas matkasse erbjudande

jennybenny linas matkasse erbjudande

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Happy Wheels

    Självklart använder vi denna möjlighet! Denna matpåse är idealisk eftersom vi aldrig har använt en men alltid velat göra det! Alla i min familj njuter av goda måltider.

  2. Kristin

    Jag och sambon nappar på detta! Har inte provat Linas ännu. Dessutom börjar jag jobba imorgon och min son börjar på förskola. Vi har precis flyttat! Och mitt i allt det där vill man ju underlätta och få ro och inte behöva fundera på att handla mat eller VAD man ska äta för den delen. Vill få mer familjetid! <3

  3. Sara Bengtsson

    Åh vad synd att de inte levererar till min stad! Hade lätt nappat på både erbjudande och tävling annars! 🙂

  4. Emma

    Självklart är vi med och utnyttjar detta erbjudande! Vi har alltid velat testa matkasse men aldrig tagit tag i det så detta kom perfekt! Som småbarnsfamilj med två små på 2 och 3,5 år så hoppas jag att barnkassen passar oss perfekt. Håller tummarna för att detta underlättar vår smått stressiga småbarnstillvsro!