Mammaliv i Nashville

Kan inte äta socker?

Hörrni. Något superkonstigt har hänt.
Jag kan inte äta socker längre? Alltså typ ett par godbitar eller glass. Jag mår SÅ ILLA efter?
(nej är inte gravid!)
Men det är så himla irriterande!
Jag har ju alltid ätit en kaka här och en godisbit där, äter aldrig mer än ett par bitar, så det är inte pga mängden.
Men äter jag en skopa glass efter middagen, så får jag typ ont i kroppen?
Det kliar i benen och jag kan inte slappna av för fem öre. Illa mår jag också! Som tusan!

Någon som vet något om detta?
Någon brist jag har i kroppen?
Blir tokig!
Det har varit såhär i typ.. 2 månader nu?
Får väl helt enkelt sluta äta godis helt? För det är som att min kropp inte kan arbeta med socker. Även om det är organic, hembakat eller vad det nu än må vara. Min kropp skriker NEJ.

Är det inte underligt?
WHATS WRONG WITH ME? haha.
jennybenny
Denna godisskålen är så himla kul för handen åker ner och skriker ”HEY! What are you doing!?” hahaha. Så himla skrämd blir man ibland när man bara går förbi och sensorn går av. Höll på att få hjärtfel igår när jag inte tänkte på det och gick runt i mörkret här hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Socker är ju egentligen något vi inte behöver, anses väl egentligen som ett gift mot kroppen. Synd eftersom det är så förbannat gott! Hoppas illamåendet går över för dig!
    Jag blir sån av för mycket eller om man haft uppehåll och börjar igen.
    Men alltså den skålen! Sån skulle jag verkligen behöva 😀

  2. Matilda

    Jag kan inte heller äta för mycket socker och så längre. Efter barnen har jag tappat allt sug och när jag äter (framför allt godis) blir jag snurrig, illamående och konstig i hela kroppen. Men det konstiga är att det inte är hela tiden. Men äter jag ”fel” till lunch tex (pannkakor eller annan mer efterrättsmat) och tar en kaka/choklad/annat så blir det så. Läskigt är det.

    1. Lucille

      Det känner jag igen. Innan jag var känslig mot det hela tiden (se kommentaren ovan) så blev jag bara skakis när jag inte hade ätit ordentlig mat innan, så jag åt det efter middagen för att det skulle gå bra.

  3. Lucille

    Förra året ville jag bli av med mitt godisberoende, och skulle sluta äta godis. Efter 5 månader tänkte jag att jag hade väntat så länge att godisberoendet var borta och jag skulle äntligen köpa godis! Jag mådde såååå illa. Och så försökte jag igen några dagar senare, och igen. Men jag mådde illa och blev jättetrött nästa dag. Godis som jag tyckte var så gott! Men jag gav upp, inget godis för mig! Ingen glass och inte tårta heller. Russin kan jag inte heller äta för mycket av. Det måste ju vara att kroppen har vant sig av med godis. Men det är mycket märkligt. Jag kanske skall tillägga att jag åt lågkolhydrat-kost under den perioden när jag inte åt godis. Någon som vet vad det beror på?

  4. Hanna Watson - nygift I Kanada

    Jag är inte lika extrem. Jag fortfarande vräka i mig, MEN jag har definitivt märkt en skillnad sen jag flyttade till nordamerika. Hemma i sverige kunde jag vrääääka i mig godis konstant, dagligen, stora påsar lösgodis, och nu när jag är hemma så mår jag illa efter att jag ätit kanske 30 procent att vad jag brukade äta. Kanske äter vi mindre här borta och att kroppen är ovan??

    1. jennybenny

      Ja jag åt verkligen mängder med godis när jag bodde i Sverige!! haha. Men så underligt med EN mini-snickers liksom? Det är ju EXTREMT lite?