Mammaliv i Nashville

Vad fan blire!??

I går gick ju vi över till grannarna på lite häng.
Jag rullade 100 kilo köttbullar & eftersom jag var/är snuvig som bara den, så jag kunde inte känna att KÖTTET VAR RUTTET!!! GAHHHHH.
Kom till fest & alla försökte snällt trycka i sig ett par köttbullar som jag skrutit om, till August ba spottar ut & säger ”BLÄÄÄÄ vad ÄCKLIGT!” & Andrew ba ”Har du smakat på dom!?” & Astrid vägrade att ens ta en tugga.
Fick kasta ut allt som var kvar & ursäkta mig samt hålla alla tummar att ingen blev sjuk.
Gahhhh..

Sedan var Astrid uppe halva natten & båda barnen vaknade 5:20 i morse.

Och nu har jag precis kämpat att lägga Astrid i 2 timmar.
Hon somnar, jag går ut ur rummet, 5 minuter senare kommer hon ut & är lika pigg som om hon sovit en hel natt.

Energin i den lilla kroppen tar inte slut!
Dock är den ganska låg hos föräldrarna.
Och August är lite irriterad över att inte få lugn & ro med mamma eller pappa. Hans lillasyster stjäl showen 24/7 & kräver all uppmärksamhet. Puhhh..
Hoppas hon sover en sväng nu, så vi kan mysa ner oss med korvisen, prata om dagen, se någon film & äta lite ost <3

jennybenny
I går när jag förberedde hela ruttna köttbullskalaset, så la sig August på golvet intill mig & ba ”Mamma, I miss you so much”. BRÖÖÖL. Hjärtat höll på att gå i 100000 bitar. Ibland måste man verkligen bara ta det lugnt & sluta stressa runt. Fy så dåligt samvete jag fick.. Idag har jag försökt att ta igen det så mycket som det bara går. Älskade hjärtat mitt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hmm.. Du verkar vara en lustig själ. Ta med o servera andra mat som ingen ens smakat av. Jag skulle fan skämmas ihjäl… Låter nästan för otroligt för att vara sant.

  2. iLouise

    Åh så hjärtskärande fint. Så härligt för August att ha en mamma som hör och ser honom så mycket att han kan säga en sån sak. Han har tillit till att du bryr dig om vad han känner. Du verkar superfin med barnen. Kämpa på! ♡

    1. jennybenny

      ÅH TACK!!!!! alltså TACK för att du läste det så! Jag kände mig USEL som ens berättade hur lite jag uppmärksammat honom. Och så vänder du det till något fint. Alltså. TACK <3 Verkligen. Så himla fina ord. Blev helt gråtig! <3

  3. Matilda

    sån igenkänning på detta! Inte köttbullarna dock, har iofs förstört en hel gryta genom att ha i möglig kalvfond.
    Igenkänning på den minskade uppmärksamheten på storebror. Här själ lillebror fortfarande showen nästan 24/7 och storebror ser tålmodigt på tills han inte Gör’t längre och vi får ett utbrott på händerna. Vi försöker dela på oss och göra saker med barnen en och en, men det är skitsvårt nu när maken jobbar och jag är hemma själv. Det dåliga samvetet dör aldrig. Hoppas du fick till en liten stund med ditt äldsta hjärta iaf!
    Kram

    1. jennybenny

      Huuu så jobbigt det är alltså! Kämpa på <3 Vi fick en lång stund med korvisen & hoppas på samma ikväll! KRAM!