Mammaliv i Nashville

Kan jag få en av Sveriges största bloggar?

Hörrni.
Lyssnar ni på underbara Hannah & Amanda i Fredagspodden?
(Obs! Om inte så borde ni göra det!)

Dom har en tävling som heter ”Upgrade Like Zlatan”.
Man kan alltså tävla med sitt bidrag på instagram om en ”upgrade” man gjort i livet.
Och jag vill bidra med att gå från en medelbloggare, till att bli en sjukt stor mammablogg med väldigt härliga läsarsiffror.
SÅ! Nu ska vi hjälpas åt! Ok?
Eller. Ni ska helt enkelt hjälpa mig!

Var inte sådär tråkigt svenska nu & bläddra inte bara förbi detta inlägget, utan DELA det på Facebook & be era vänner att dela. Det är superenkelt. Dela-knappen ligger precis här under inlägget!
Gå sedan in på Instagram & dela min bild jag lagt upp där.
Sedan jäklar ska vi se hur stor denna bloggen kan bli på kort tid, så ska jag presentera siffrorna & hoppas på en vinst.

Läser ni detta, så delar ni. Så enkelt är det. OK?!

Ni hjälper mig, eller hur!?
Var bjussiga nu hörrni. Tänk inte ”ähhh. Orkar inte! EN himla delning kommer inte spela någon roll”. TÄNK INTE SÅ. Ba GÖR DET. Det är inte jobbigt alls. Och så jävla snällt. Karma karma, haha.
Det är många tusen läsare här varje dag & jag vill se FLERA TUSEN delningar på Facebook.
Jag ger er läsning varje dag & nu får ni bjussa tillbaka lite. Det tar inte ens en minut. Och om ni någonsin vill att jag röstar på ert supergulliga barns bild eller någonting för att vinna något, så säg till så LOVAR jag att hjälpa er.
Ok. Deal.
DELA DELA DELA!

Jennybenny
Sjukt svårt att skriva bak&fram för att det inte skulle bli bakvänt på bilden, hahaha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Tycker att det är ett jättekul initiativ och självklart delar jag. Vet att det är ett par veckor gammalt, men jag hittade dig först ju och gillar iden, klart vi skall hjälpa dig att växa, försöker få min blogg att växa med, vet hur svårt det är.
    Kika gärna in på min blogg med 🙂 http://tessochlex.vimedbarn.se/

    Massor med lycka till.

  2. A (Allt enligt A)

    Hej! Det här är första gången jag kollar in på din blogg, men det är klart att jag delar! Ser att vi har ungar i samma ålder (min är 10 mån), så jag lägger till dig i min Bloglovin-feed också och ser fram emot att ”lära känna” er. Kram på dig, och skit i de missunsamma typerna!

  3. Petra

    vad är det som gör att det är så viktigt att ha en av de största bloggarna? Jag bloggade förr, då det kallades ”dagbok på nätet”. Har aldrig varit nån storbloggare och det har inte varit min ambition heller. Jag värnar om mitt privatliv och det händer inte särskilt spännande saker i mitt liv som det är lönt att dela med sig av. Delar såklart ditt inlägg men undrar vad du vill uppnå med din blogg, och undrar vad det är som lockar dig att vilja vara en av de största bloggarna.

    Ha en fin söndag!

    1. jennybenny

      Superhärligt om man vill värna om sitt privatliv, men jag tycker väl inte det är så viktigt. Jag menar. Det är kul att dela med mig av mitt liv tycker jag! 🙂 Dock så vet ju ni inte ens hälften av allt privat som händer. Kanske inte ens 30% 😉 Älskar att ha massor av läsare, att dela med mig, att prata med er.. jaa jag gillar det helt enkelt! 😀

  4. Annika

    Fattar inte Jenny. Är det detta inlägg som ska delas? är det inte bättre å dela ett roligare inlägg? Som liksom skapar läslust? Tänker på dina roliga listor mm. Tar å delar ett sånt helt enkelt. Nu på en gång.
    Kram!

    1. jennybenny

      Alltså. Ni får ju så hemskt gärna dela varje inlägg ni tycker om! Det gör mig jätteglad!! Men nu är ju detta enbart för den där tävlingen jag ville nå resultat för & därför kändes detta ”enklast” liksom.. 🙂 Men att ni delar andra inlägg gör mig JÄTTEGLAD!! <3 Tack!

  5. Jossan

    Hej!
    Självklart delar jag ditt inlägg!!! Vet inte hur många gånger jag bett mina sk vänner att dela min blogg vidare men utan att de gjort det. Så jädrans trist att vi inte kan hjälpa varandra framåt! Är så jädrans less den svenska mentaliteten. Klart vi ska hjälpas åt. För mig finns liksom inget annat!
    Stort Lycka Till!
    Kramar Jossan

  6. Jennie T

    Delat på fb , men fattar inte hur man delar på instagram. Är lite trög när det fäller sådant 🙂 lycka till o hoppas du lyckas. Kram

  7. Elinen

    Jag har varken Facebook eller instagram, hoppas jag får fortsätta läsa ändå. Heja dig och heja bloggen! 🙂

  8. Ida B

    Måste va jävligt efter. För jag vet inte hur jag gör på instagram för att dela? (Har inte facebook) hjälper ju gärna till. Kram

    1. jennybenny

      Jag började nätverka med andra bloggare & genom en länkning här & där så stannade ett gäng liksom.. 🙂 Det har tagit tid & mycket jobb!
      Sedan hade jag ju turen att bli upplockad av Bloggerfy, sedan Allt För föräldrar & nu LOPPI som toppbloggare & det hjälper ju massor såklart!
      KRAM