Mammaliv i Nashville

Sorry vänner!

Hörrni. Det blir ingen video med herrn i huset.
Det var ju lite dumt att jag gjorde en stor grej av det hela & lovade ett videoinlägg, men det blev lite fel här hemma då jag som inte har några hämningar när det kommer till att vara öppen – inte hade i åtanke att andra faktiskt har svårt för detta med att (inte vill) öppna upp sig i en video till flera tusen människor.
Så jag hoppas inte ni blir alltför besvikna, kära ni?
Först blev jag lite.. ja.. sur, haha. Men nu känner jag – Whatevvahhh. Och så kör vi på som vanligt?
Han får alltså förbli lite i bakgrunden, min älskade man. För där trivs han som bäst.

Och till alla er som ställde frågor med uteblivande svar – jag får skicka er lite USA-godis som plåster på såren, OK? 😉

jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magdalena

    Åh, va synd! Hade inte skrivit nån fråga själv men läste de som skrivits och det hade varit intressant att få veta hur han tycker/tänker kring dem. Han kanske kan svara på dem i text….nån gång när han känner sig bekväm..?
    Lite kul också att du ba: vi kör! och han ba: ööh, nejj och du ba: men va faan! 😉 Ungefär så jag tänker mig den konversationen.

    1. jennybenny

      hahahha ja vi är väl inte världsbäst i kommunikation ;D OHH WELL! haha. Jag försöker ge honom dåligt samvete så han ställer upp iallafall. Man får göra så va?

  2. Annso

    Ähh inte för jag ställde någon fråga men det är helt förståeligt att folk inte vill öppna upp sig till höger och vänster. 🙂 Tur att du bara var sur en liten stund. 😉

    1. jennybenny

      Såklart! Jag blir sådär kul & ba ”VI KÖÖÖÖR GU VA KUUUL” & sen är jag superpepp själv, men glömmer bort att jag inte frågat, ehehhe..

  3. K

    Haha, kan inte låta bli att tycka att det är lite roligt. Precis som någon annan skrev ovan, stackars man 🙂 Kanske du har möjlighet att svara på några av frågorna själv? Kram

  4. Anna

    Haha.

    Stackarn. Men du kanske kan svara på mina frågor? Får själv panik på könsroller, och då bor jag i Sverige. Måste kännas svårt i en stat med en mer konservativ roll på vad som är kvinnligt/manligt.

    1. jennybenny

      Ja den där frågan är ju lite.. speciell 😉 ska se om jag lyckas få ihop något vettigt utan att skriva en roman.

  5. Helena

    Jag trodde du hade frågat honom först…. stackars man :)! Kan förstå att han inte vill, det är ju inte alla som känner sig bekväma med sånt. Min man skulle ALDRIG ställa upp :).

  6. Maddo -nybliven mamma

    Jag hade med tyckte skulle vara läskigt med att prats i en video. Han kanske skulle vara mer bekväm med att svara på några frågor genom text istället?! Det känns ju inte lika utelämnande.

    För några år sedan höll jag på och gjorde videoblogg, men sen raderade jag alla för efter hand så tyckte jag att jag va såååå pinsam:P
    Jag jobbar med film och tv produktion och driver eget företag inom det. Så jag skulle ju kunna göra bra och välproducerad filmer, men jag pallar inte att vara framför kameran. Hehe…